|
Kızamık Aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aşcıoğlu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2023 Saat 12:23 |
Merhaba Kadir Bey; 13.02.2008 doğumlu kızım için az önce sağlık ocağından arandım.Kızamık salgını olduğu bu nedenle 15 yaş altının aşılanmasına karar verildiği istersek götürdüğümüzde yapabileceklerini söylediler.En son 2013 yılında siz buradamıydınız hatırlamıyorum buradaysanız siz yoksanız Mehmet bey yapmış görünüyor aşı kartında.Birkaç haftaya 15 yaşını geçecek yaptırmalımıyım ne önerirsiniz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalan soyluyorlar! Kizamik, ihbari mecburi hastaliklardan biridir. Saglik Bakanligi da, bunu WHO'ya bildirmek
zorundadir. WHO'da her hafta yayinladigi MMWR mecmuasindaki haritada, bulasici hastaliklari gosterir! Ya bu salaklar Saglik Bakanligina ihbarda bulunmuyorlar, yada Saglik bakanligindaki cahillerin boyle bir ihbar durumu bilmiyorlar, yada boyle bir Kizamik vak'asi bile YOK! Sakin Turkiye'nin, "Saglik ocak" calisanlarina kanmayin. Hicbir konuda hicbir bilgileri yoktur! Ben 2011'de USA'aya iltica ettim. Mehmet bey yapmistir. SAKIN gitmeyin, giderseniz, hemsire sozum ona muayene edecek: - Yok kafa cevresi buyuk. - Yok, kalbinde ses duyuluyor diyerek doktorlarina is cikaracaklar. |
|
![]() |
|
aşcıoğlu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler 💐
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|