|
Kızıl Hastalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Merve Gizem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2023 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve Gizem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrardan Merhabalar, bir ay kadar önce yine yazmıştım size şimdi tekrardan rahatsız ediyorum ama oğlum yine yutkunanamama şikayetiyle uyandı boğaz kızarık epeyce şiş ve damağa doğru da benekleri var ama ateş yok,pas koku var. Hastaneye götürmedim ateşi olmadığından evde takviye ediyorum d vitamini ve c vitaminiyle birde iburamin verdim ağrısı olduğu için. Bukadar sık boğaz ağrısı olan bir çocuk için bademcikleri aldırmak veya traşlatmak tavsiye edilir mi? Ben şimdi doktora götürsem hemen ameliyat diyecekler biliyorum ama sizin gibi kıymetli hocalarımızın fikri daha mühim.saygılar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117642 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN bademciklere el surdurmeyin!
Kabahat bademciklerde DEGIL KI! Bademcikler, birer Lenf bezi olup, mikrop bulastiginda; mikroplari uzerlerine cekerek, onlari yok ederler ve onlara karsi antikorlar hazirlarlar!! SAKIN Turk doktorlarina inanip da bademciklerini aldirmayin! Hastalik yapan; mikroplardir!! Bademcikler DEGIL! Sirf sizi dolandirabilmek icin, " - Bademcikler Kalp Hastaligi yapar!" diye yalan soylerler!! |
|
![]() |
|
Merve Gizem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2023 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve Gizem
Peki hocam çok sağolun sırf bunları duymamak için doktora götürmüyorum şuan oğlumu. Çünkü aynısını küçükken bana yapmışlardı alındı bademciklerim. Takvilerle iyileşmesini mi beklemeli? Her ay antibiyotik de kullanmak istemedim açıkçası. Maalesef bizi doğru yönlendirecek birini bulup içimiz rahat doktora gidemiyoruz😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117642 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takviye diye bir sey yok!! Sizi dolandirmaya calisiyorlar!
Vitamin D ve C eksikliginde, gene ayni oranlarda Atesli hasta olursunuz, ama eksik olanlarda hastalik daha agir seyreder. Bol miktarlarda C vitamini alarak, Gripleri onleyemezsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2024 Saat 02:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|