|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 19:44 |
kadir bey merhaba benim 4 aylik 5kilo kizim var.dogum kilosu 2590.son zamanlarda hic sabahlari bir sey icmiyor.kizim mama ile besleniyor.ama nedense hic acikmamis gibi davraniyor.sabah 9da zar zor 40 ml icirebiliyorsam diyelim,saat ogleden sonra 1 de 2 de hala uzattigimda icmiyor.bu durum aksama dogru daha iyilesebiliyor.nerdeyse uyurken icirebiliyorum bir tek.bunun nedeni nedir? ne yapmak gerekir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapabileceginiz, fazla bir sey yok. Kucuk dogdugu icin oluyor, idare edeceksiniz.Su anda; 1.4kg eksigi var, obur ay bu miktari azaltmasi gerekir.
|
|
![]() |
|
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hic obur ay arayi kapatacak gibi durmuyor icişi azaldi.gelecek ay arayi kapatamayinca ne yapilabilir baska biz de onu uygulayalim, size tekrar tekrar yazmamis olurum hem ondan simdi sormak istedim. sadece sabredecek miyiz:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kapatacak dediysem, TAMAMINI kapatacak demedim....Her ay; 100-200gram kapatsa, kardir.. Muhim olan, bu acigin artmamasidir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ben de onu demek istemistim:) peki Kadir bey gelecek ay yani 5 aylikken normalde kac kg olmali biz ona göre gelecek ay açığı biraz kapatip kapatmadigini kontrol edelim kendi kendimize
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normalde almasi gereken kilo; 600gram.. 700 veya ustunu alirsa, yani; 5.7kg ve ustu olursa, iyi demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|