|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Olcayyakubi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2015 Saat 00:44 |
Merhabalar hocam 48cmboy 3.200 kilo ile Doğan kızım şimdi 15 aylık ve boyu 76cm kilosunda 9.300 anne sütü ile besliyorum kızımı lakin ek gıdaya 6 aydan itibaren başladım ve zamandan beri kabız. Kızım çok iştahsız her gün mutlaka etini yumurtasını meyvesini ve bir kase muhallebisini vermeye çalışıyorum zar zor yediriyorum.bunula birlikte 2 günde bir kaka yapıyor ve çok zorlanarak son Günler'de Ağlayarak .burda yazılarınızdan Okuduğumun kadarıyla duphalac veriyorum sabah akşam 5 ml ama yeterli olmuyor sanırım ki hiç bir değişiklik olmadı hala çok sert kaka yapıyor fitil denedim odada çok ağladı veremedimne yapmalıyım lütfen yardım edin?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
400 gram eksigi var; yemeklerindeki; yag ve seker oranlarini arttirin.
|
|
![]() |
|
Olcayyakubi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Tamam hocam bi deneyim bakalım teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Hocam, sipraktin Verebilirmiyim kızıma ne kadar vermeliyim.15 aylık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
300 gram eksigi var. Bu kadarCIK eksik icin vermeye degermi???? Sizi cok yoruyorsa, gunde:2x yarim olcek(2.5ml) verin.. 5 gun verin, 3 gun ara verin. Gerekirse tekrarlayin. eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Olcayyakubi
Teşekkürler hocam,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|