Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kizim hasta
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kizim hasta

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kızlarım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kizim hasta
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2021 Saat 19:46
Hocam size nasil ulasicam bilmiyorum inslh dogru yere. Yaziyorumdur kizim 24ekimde 3yaşina girdi carsamba gunu aksam uzeri aniden atesi cikti sabaha kadar atesliydi uyuyamadigi icin gece fitil verdim aksamda parol verdim yinede atesi hep vardi 3gun ates bi düstü yukseldi arada parol veriyorum bugun 6gun oldu sayilir hic duzelmedi atesi surekli hafif hafif oluyo bi düsüyo bi cikiyo burnu gözü su gibi akiyo oksurugu var gözü kizarik 
Dktr bogazi kizarmis dedi antibiotik yazdi ama bn sizi yillardir yazilarinizi okuyorum antibiotik 2 yildir kizima hic vermedim 
Ama hic boyle olmamisti normalde 3gune kadar kendine gelirdi oksuruk burun akintisi olurdu ama enerjisi yerinde olurdu 
Simdi hep uzaniyo uyumak istiyo cogunluk uyuyo ve hic yemek yemiyo zorla bikac kasik sut cicibebe anca yedirebiliriyorum 
Fixef antibiotik yazmisti dktr veriyimmi vermiyimmi nolur görün ne derseniz onu yapicam lutfennnn kizim iyi olsun cok uzuluyoruz😞
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2021 Saat 20:27
Yuz bin kere anlattim!!! 
Antibiyotik gerekiyorsa;
Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur. 
Lutfen yazilarimi biraz okuyun. 
Yukarı Dön
Kızlarım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2021 Saat 20:44
Biliyorum hocam cok tskr ederim cvbiniz icin pas koku yok oyuzden vermedim zaten ama neden iyileşmiyor arada iyi oluyor oynuyo sonra birden halsizlesip yatiyo hafif atesli oluyo 
Ve başı hep sicak 
Grip mi geçiriyor acaba 
Napmam lazim 
İstahida hic yok 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2021 Saat 20:45
Evet, Gripal enfeksiyonlar. Ilac kullanmayin, ates dusurmeyin. 
Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
Kızlarım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2021 Saat 21:15
Tmm hocam tskr ederim parol dışında bisey vermedim oda agrisi cok oldugu icin verdim gunde bir defa iyi oldugu gun vermiyorum zaten limonlu balli su falan bitkisel bisey iciremiyorum  
İlliadin sprey iki gece kullandik gece burnu cok tikaniyo uyuyamiyo onuda kullanmimmi 
Viks kullaniyoruz bide rahat uyuyabilsin diye 
Yukarı Dön
Kızlarım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2021 Saat 21:20
Bide 3gündur buyuk tuvaletini yapmadi bisey yemedigi icin heralde arada karnim agriyo diyo lavaboya gidiyoruz kendini skyo yapamiyo agliyo kalkiyo lavman yapalimmi acaba gerek varmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 03:51
1- Vicks ve Iliadin kullanabilirsiniz.
2- Bir sey yemeyince, NE ILE kaka yapacak? Gayet normal. Yemege basladiginda, duzelecek. 
Yukarı Dön
Kızlarım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 08:24
Tmm hocam n zmn kizim duzelecek Cry cok uzuluyorum eskisi  gibi n zmn olacak Cry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.