Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım sürekli baba diye ağlıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım sürekli baba diye ağlıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rashh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım sürekli baba diye ağlıyor
    Gönderim Zamanı: 10 Şub 2009 Saat 13:36
merhaba özlem hanım. benim kızım 18 aylık ve bir süredir sürekli baba diye sayıklıyor gece gündüz hiç farketmiyor uykusundan uyanırken baba diye ağlıyor. babasına çok düşkün onu gördüğü zaman beni filan unutur yolda yürürken bir tek babasının elini tutar yada düşsün ağlasın hemen babaya koşar bebekliğinden beri böyle. babası da onu çok sever çok ilgilenir hiç kızmaz ne bileyim ilişkileri çok iyi ama en son hastalanmıştı o zamandan beri huy edindi geceleri 9 da yatardı artık 11 de yatıyor tam uyuturken baba diye ağlıyor biraz uyumamak için bahane gibi geliyor bana. sonra gün içinde her asansör kapı sesine baba diye ağlıyor.babası iş değiştirdi eskiden çok erken çıkardı şimdi daha az görüşüryorlar bazen hiç görmüyor bütün gün ve gece. bu yüzdenmi bilemiyorum. en zor olanı da saat 9 dan gece 11 e kadar belki 5 kez yatağa gidiyoruz tam uyuyacakken ya baba diye ya da acktım diye ağlıyor kalkıyoruz tekrar salona. sabrım taşıyor çünkü huysuzluk ediyor. uzun süredir babası akşamları geç geliyor evde olmuyor evde olunca da değişmiyor salonda babasına bakarak uyuyor bir saat uğraştıktan sonra.
biraz karışık yazdım sanırım derdimi anlatabilmişimdir umarım. nasıl davranmalıyız bilemiyorum çok teşekkürler

acaba eski düzenine geri dönmek için saat 9 da zorla da olsa uyutmam mı gerekiyor? yoksa zorlamamalıyım? saat 9 da uyutmya çalıştım dün gece 10 kadar sürekli kalkmak istedi ağladı emziğini fırlattı defalarca en sonunda uyumadı kalktı. 11.30 da uyudu. ne yapmalıyım? teşekkür ederim

Düzenleyen rashh - 11 Şub 2009 Saat 13:26
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2009 Saat 14:58
kızınız babasını özzlüyor ve bu nedenle böyle tepkiler veriyordur. en azından evde olduğu zamanlar babası yatırabilir.. evde olmadığında ise yatma saati geldiğinde baabasını telefonla arayabilir. baba telefonda ona yatmaya ilişkin kısa bir şeyler söyleyip iyi geceler diyebilir ve bu bir törwen haline dönüşürse kızınız rahatlayabilir. ayrıca yatarken babsını haturltacak bir oyuncak veya babaya ait bir şey de (kızınızın seçeceği ve tabii uygun olan)yanın a verielbilir.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.