|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BANU ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eki 2009 Konum: MEMUR Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 13:24 |
hocam merhabalar,size güvenerek cuma günü sağlık ocağına gittim ve 15 aylık kızıma aşı yaptırdım kendimde aşı oldum,çevremdeki konuşanlara kulaklarımı tıkadım,hatta eşime bile,size olan güvenim herkeze ağır bastı,peki hocam şimdi bu virüsün mutasyona uğradığı konuşuluyor bizim vurdurduğumuz bu aşıların bir etkisi kalmadığı anlamına mı gelecek kafalar yine karıştı hocam sizi sorularımızla sıkıyoruz ama sizden başka ışık olacak kimse yok bizlere.
ayrıca hocam bir sorum daha olacak size kızım yaklaşık 8 gün önce 3 gün boyunca ateşlendi ve öksürüğü vardı dr gittik,geniz akıntısı var ateşlenmesinin sebebide 4 tane diş çıkartıyor bu yüzden dedi ve bize augment,asist.doxalfin ve pedifen verdi ben bu ilaçları yanlız 2 kez verdim ve kestim sizce bu ılaclara devam edeyemmi hocam kızımn hala öksürüğü var.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim hocam.iyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118692 |
![]() |
Gazete haberlerinden ziyade, bu işlerle ilgili merkezlerin haberlerine itibar edrim. Henüz böyle bir bilgi yok... Merak edenler: www.cdc.gov/h1n1flu/update.htm den takip edebilir... Dişin ateş yapma iddiası, "kocakarı" lafıdır... Bir doktordan duymak, enteresan... Mademki sebep diş o kadar antibiyotik ve ilaç neyin nesi??? Eğer ateşi düştü ise, hiçbir ilacı kullanmayın.
|
|
![]() |
|
BANU ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eki 2009 Konum: MEMUR Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() |
cevabınız için çok sağolun hocam peki öksürüğü geçmedi hala kuru bir öksürük var ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz bana |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118692 |
![]() |
Herzaman yaptığımız gibi, limonlu bal, serum fiz. ve Cold-mix...kullanın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|