|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 14:13 |
Hocam 25 aylık kızım 2,5 aylık oglum var. Kızım cok kıskanıyor dogal olarak. Cok ilgi gosteriyoruz, ben evdeyim gun içinde bakıcısı da var. Hep oyun oynuyorlar, onu da seviyor. Aksamları babası cok ilgileniyor, oynuyor okuyor vs. Size daha once danıstıgımda onu da katın, dahil edin herseye demiştiniz. Yapmaya calıstım ama her fırsatını buldugunda yuzune elini koyup sıkarak tırnaklarını geciriyor. Yine de pes etmemiştim taki gecen gun sadece 1dk bıraktıgımda parmagını gozune sokup kanatana kadar.. Neyseki bişey olmamıs gozune ama kapıya bir guvenlik bariyeri aldık ve artık o kapıyı kapatıyoruz bebegi içeri koyarak. Bizim içinde rahatlık oldu. Ayrıca son zamanlarda uzuldugum; kızımın arkadasları geldiğinde teror estirmesi yani çok guzel oynuyor ama kimse oyuncagını alamaz , itiyo, vuruyor vs. Zaten kardes kıskanclıgı oldugu için ustune gitmeden kibarca anlatmaya calısıyorum ama herseferinde yine aynı sey. Korkuyorum onu incitmeye zaten kucucukken bizi paylasmak zorunda kaldı diye ama bir yandanda sımarık bir cocuk yetiştirmek istemiyorum. Ornegin hep aglayarak uyanıyor bu ara vs. Yorumunuz ne olur acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin bir kabahatiniz veya eksik yaptiginiz bir sey yok.... Huyu boyle, yumurtadan boyle cikti.. Ilerde de; huysuzun teki olacak.. Size gore hava hos!! Kocasi dusunsun...
Ablayi yatirdiginizda, hikaye-masal okuyarak uyutun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|