Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım yaşıtlarına göre çok geri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım yaşıtlarına göre çok geri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Linam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 111
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım yaşıtlarına göre çok geri
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2010 Saat 16:40
Merhaba Kadir Bey,

Kızım 20 ağustosta 2 yaşını dolduracak. 2 ay önce yürümeye başladı ama hala çok dengeli değil, sarhoş gibi yürüyor, freni yok ve çarptığımızda hemen devriliyor. Bu normal bir durum mudur acaba? Birde hala konuşmuyor. Anne, baba gibi tek kelimelik şeyleri bile söylemiyor. Bizi anlamıyor, al ver gibi şeyleri bile daha yeni yeni anlamaya başladı. Yaşıtlarına bakıyorum artık resmen çocuk olmuşlar herşeyi anlayıp yerine getiriyorlar ama benimki hala bebek gibi... Bu normal mi yoksa ben mi çok evhamlanıyorum?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120107
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2010 Saat 16:52
Bazı kısımlarda baya geri... Bir Çocuk nöroloğunun görmesinde fayda var...
Yukarı Dön
Linam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 111
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2010 Saat 16:56
Götürdük ama herşey normal dedi, mr bile çekildi ama bir sorun yok dendi. hatta özel eğitime bile gidiyoruz fakat faydası yok malesef:((( korkmuyorum dersem yalan olur...
Peki doktor bey birşey daha sormak istiyorum, nörolog birşey yok dedi, yaşıtlarına yetişsin diye eğitime başladık falan bunları bir kenara bırakalım. Sizin tecrübelerinize dayanarak, kızım gibi olup da sonradan herşeyi normale dönen çocuk varmı? Belkide gerçekten sonradan bir anda arayı kapatabilirmi? Bir umuttur yaşatan insanı ya her türlü olumlu şeyi düşünmeye çalışsamda bu sorun çok canımı sıkıyor doktor bey kusura bakmayın lütfen.

Düzenleyen yasemin - 16 Ağu 2010 Saat 11:47
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.