|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciplak da gezse, sadece banyolardan sonra kullanin..
Eldeki dokuntuler, soluyor. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok teşekkür ederim sayenizde daha iyi olacak
hocam daha önce böyle bir şey yaşamamıştım tekrar olmaması için ne yapmam lazım çok önemli benim için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Astari, yuzunden pahaliya cikacagi icin, bu kadar basit seylerde, "korunma tedavileri" gereksizdir.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kusura bakmayın ben acaba ben bakımda yada temizlikte yanlış yada eksik birşeymi yaptım bu şekilde bir durum oluştu eğer sizden doğrusunu yada olması gerekeni öğrenebilirsem tekrar aynı hataları yapmam
çok teşekkür ederim zira ankarada neredeyse tüm özel ve devlet hastanelerini dolaşmış biri olarak bu durumu sizden başka anlayabilecek bir doktor bulamayacağımı biliyorum
iyiki varsınız
sağlıkla kalın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olsa idi, soylerdim. Ugrasmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|