Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın kızgılığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın kızgılığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 327
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın kızgılığı
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2011 Saat 16:37
merhabalarbenim 4 yaşında bir kızım var .son  iki haftadır çok hırçın asabi.sebebini anlayamadım ve çözümünüde bulamıyorum.evde eşimle aile içind problemimizde yok çok şükür .sakin olmayı ve derdini sormayı denedim olmadı kızdım o hiç olmadı .ben çalışan bir anneyim babaannemiz bakıyor ve yarım ün anaokuluna gidiyor.okuldada nadir hırçınlıkları oluyormuş.okadar üzgünümki bana lütfen destek olun ben ne yapıcam kızıma nasıl davranıcam.herşeye itiraz ediyor dinlemiyor .yemek yerken sürekli başka şeylerle ilgileniyor masadan sık sık kalkıyor bana bağrıyor babasınada aynı şekilde davranıyor .ilginiz için şimdiden çok teşekürler :((
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2012 Saat 23:13
Merhaba, bu yaş grubu bağımsız davranmak isterler ve daha çok benmerkezci bir dönemde olurlar. Size ve babasına da böyle davranması belki de çalışmanıza vermiş olduğu tepkiden kaynaklanıyor olabilir. İşten geldikten sonra onunla birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışı, çok fazla olumsuz davranışlarını görmeden olumlu davranışalrını ödüllendirin. Masayı terkettiğinde arkasından gitmeyin, evinizin bir kuralı varsa onu kararlı ve tutarlı bir şekilde davranarak düzeltirsiniz. Bir öğün yemezse hiç birşey olamaz aksine diğer öğün daha çok acıkır. İstemediğiniz davranışlar sergilediğinde mahrum bırakarak olumsuzları söndürebilirsiniz. Kolay gelsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.