|
Kızımın nesi var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2018 Saat 01:18 |
Kızım 3.100gram doğdu.ciddi anlamda bir yıl doktor doktor gezdik geceleri hiç uyumuyor değişik sesler çıkarıyor kafasını hep geriye atıyordu inek sütü alerjisi dediler larangomazi dediler en sonunda bir doktor alerji falan değil bariz reflü dedi gastrosbaby zantac kullandık çok şükür toparladık iştah az da olsa geldi tekrar kilo almaya başladı tam herşey iyi gidiyor derken fışkırır tarzda kusmalara başladı ateş yok idrar temiz sadece crp 2.89doktorumuz ilaç vermedi ama ısrarla yatış yapılsın istedi yatirdik sadece sıvı takviyesi aldı çıktık bugün bir kere daha fışkırır tarzda kusmasi oldu keyfi iyi doktoru aradım kesinlikle yatış dedi sizi buldum eski yazılarınızı okudum eczaneye emodurfitil almaya gittim eczacı reçetesiz vermem dedi sağlık ocağına gittim bana kızdı kendi kafama göre iş yapıyormusum yazmadı baskodamla yazdı motilium verdi kızımın kilosu 10.600 boy 82 şuan 22aylik ne yapmalıyım boğazındaki ses hala geçmedi hırıltı gibi ama sırtından gelmeyen bir ses gerçekten larangomazimicevaplarsaniz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzeltme kızımın kilosu 10.300gram hocam larangamiziyi de şu yüzden sordum hasta olduğunda ama özellikle agladiginda bu urkutücü sesin arttığının bizzat farkındayım fitili yazmayan kafama göre iş yaptığımı söyleyen doktor!hiriltisida çok fena usutmus dedi ben dodugundan bu yana var dedim larangomazi bir yaşından sonra geçer dedi ventolin buhar başla dedi oyuzden sordum tabiki başlamadım ama yinede sormak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
22 aylik kilosu: 11,3kg dir. Tabii bu kilo; 3,5kilo doganlar icindir. Eger; her ay azda olsa devamli kilo alisi varsa, kilosunun geriden gelmesini kafaniza takmayin. Laryngomalazi bu yasa kalmaz... Kim demis ise, uydurmus. Demek hala; "usutmus" diyen keriz doktor var ha!!!! Gorun, Turk doktorlarinin perisanligini.. Istah acilmasi, Zantac yuzunden oldu.. HER Allerji ilaci az bucuk istah acar.. (Zyrtec ve benzerleri haric. BU grup allerji ilaclarinin beyin'e etkileri yoktur, istah acmaz, uyku vermezler).. Ne ilac , nede buhar; uygulamayin.. Sadece Serum fiz , ColdMix ve Limonlu bal kullanin. Okumaya devam... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 May 2018 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|