Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kizimla ilgili hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kizimla ilgili hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zehra123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zehra123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kizimla ilgili hocam
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 14:24
Merhabalar hocam. 2 yasinda bir kizim var ve yaklasik 1 yildir gozlerinde ara ara dalma oluyor. Son zamanlarda artti gibi sanki hocam. Gunde 3-4 kez daliyo. Dokununca kendine gelip guluyo. Eylul ayinda cocuk norolojiye goturduk eeg cektiler bisey yok isterseniz mr cektirin dediler cektirmedik. Bunun disinda sukurler olsun dediklerimizi anliyo yapiyo. Bazen yapmak istemeyince gelmicem yapmicam diyor. Abisini taklit ediyo ne yapsa yapmaya calisiyo. 2 bazen 3 kelimelik cumle kuruyo; anne muz ve, anne bitti su yada  abi vuyo gibi hocam. Hadi oyna deyince kendince oynuyo. Oyuncak bebekte de agzini gozunu burnu tum organlarini gosteriyo. Isteklerini genel olarak anlatiyo. Ben ise giderken yada montumu giysem bile aglamaya basliyo kucagima geliyo gitmemem icin. Oyun oynarken beni de cagiriyo lego yaparken falan anne oynaa diyo oynayalim anlaminda. Sarkiya tempo tutuyo bazen alkisla bazen oynayarak. Ben baska bi cocugu sevsem kiskaniyo.abisiyle oyuncak kavgasi yapiyo Sizce kizimin gelisimi nasil hocam. Otizm olabilir mi hocam cok endiseliyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 19:24
Otizm ile, HIC ama hic alakasi YOK! 
Biraz kiskanclik, biraz sizi ozlemesi, biraz daha ilgi istemesi! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.