Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlar yardım edin yaa bilal çok zayıfladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlar yardım edin yaa bilal çok zayıfladı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 20:38
nurtencim bende şehnaz ablaya katılıyorum bilal kustuğu zaman sen panik yapıp üzüldüğünü belli ettiysen onuda kafasında büyütmüştür .. kusarım yine dediğinde bişey olmaz annecim diyip basite indirge olayı her çocuk kusar bende çocukken kusardım biliyomusun diye komik bi hikaye uydur beraber gülüp geçin .
zeynep kafasına bişey taktığında yada üzüldüğünde benim çocukluğumla alakalı uydurduğum hikayeler çok işe yarıyo .. o durumların her çocuğun heleki gözlerinde kocaman olan anneleinin babalarınında başına geldiğini bilmek onları çok rahatlatıyor .

Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 21:22
yarım muz yedirdim bakalım şuan iyi gibi henüz kusmadı 
eğer kötüleşirse dr götürmem gerekecek seni diye söyledim bakalım galiba iyileşiyorum dedi
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 00:00
zehracığım haklısnın  her yöntemı denedım hiç biri yola gelmedı  o kadar şeyler yaşadımkı anlatsam sayfalara sığmayacak  cok zayıftı   ,doktoru bıle şok oldu dedı okadar hastam vardı ben böyle cocuk gormedım  su desen içmiyodu   amam alllaha şükür şımdı hem boyumuz hemde kılomuz ıyı azda olsa kendı ıstedığı gıbı yiyo, Nurtene tek önerdım biraz ıyı olsun bıraksın yapsın dıyemem herkezın kendı yöntemı var  sadece   fıkrımı soyledım oğlum gözumun önunde erımesını beklıyemezdım onları yapmak zorundaydım belkım benı yadırgıya bılırsınız normaldır  
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Puanlar: 5686
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 00:14
nurten nane limon ve nişastalı yoğurdu dene nane limon kusmasını önler nişasta yoğurta ishali anında kesiyor valla ben geçen hafta hüseyin can ishal oldu yedirdim anında kesti geçmiş olsun canım
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 00:23
konu degi$mi$ galiba ama kilo su bencede az deil
benim kiz da 16 kg, eylul de 4 olcak
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 00:24
Orjinalini yazan: yiğit yeliz yiğit yeliz Yazdı:

zehracığım haklısnın  her yöntemı denedım hiç biri yola gelmedı  o kadar şeyler yaşadımkı anlatsam sayfalara sığmayacak  cok zayıftı   ,doktoru bıle şok oldu dedı okadar hastam vardı ben böyle cocuk gormedım  su desen içmiyodu   amam alllaha şükür şımdı hem boyumuz hemde kılomuz ıyı azda olsa kendı ıstedığı gıbı yiyo, Nurtene tek önerdım biraz ıyı olsun bıraksın yapsın dıyemem herkezın kendı yöntemı var  sadece   fıkrımı soyledım oğlum gözumun önunde erımesını beklıyemezdım onları yapmak zorundaydım belkım benı yadırgıya bılırsınız normaldır  

yok yadırgamadım ne hadimme yardıgamakEmbarrassed hepimiz anneyiz hepimiz bilerek yada bilmeyerek yada mecburen  yanlış şeyler yapıyoruz ama bu durumu fikir vermek amaçlı yazınca garip gelmişti bana yoksa kim çocuğuna öyle zorla yemek yedirmek ister .. yine tekarlıyorum yaşadıklarını paylaşabilrisin tabiki ama öneride bulunmak çokda doğru gelmedi bana .
benim kızımda çok iştahsızdı şimdi daha düzeldi şükür ama o bebeklik zamanları oturup ağladığımı biliyorum hele bide çevre baskısı daha beter hissetmemi neden oluyo çok çok zor tahmin edebiliyorum azda olsa düzelmesine sevindim Big smile

Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 00:31
hellede çevredekıler onlar insanın ömrunu yıyolar  artık cok yoruldum oğlum, ben, ailme şuan birazdaha iyiz  tşkr canım .
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.