|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 22:22 |
Hocam Merhaba aşı takvimine baktım KKK aşısını bir yaşından sonra diyorsunuz bir üyeye Kasım 2008 doğumlu aşıyı aralık 2009 yani onu aylıkken demişsiniz benim kızım 27 ağustos 2013 doğumlu ben aşısını 29 ağustosta yaptırdım çokmu erken olmuş kusura bakmayın Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gun belirtilmedigi zaman ( o yaziyi iyi okuyun), "ay olarak" soylerim... Butun mesele; KKK asisi 1 yasini gectikten sonra yapilmalidir. Isterseniz ilk KKK 2 yasinda yapilsin, gec kalma diye bir sey olmaz.. Kizamik olursa, O ZAMAN GEC KALDINIZ DENIR..... Yoksa, ilk asiyi 10 yasinda yaptirin farketmez.. Yasindan evvel yapilanlar TUTMAZ...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2014 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üyenin yazısıyla 22 Kasım 2008 doğumlu diyor ama anladım sağlık ocağında 25 gün süre veriliyor aşı için yoksa imza vermek gerekiyor böyle açıklama yok hocam semaya keşke aşıların hangi Uzuvlara vurulduguda olsa buralarda bunuda bilmiyorlar çünkü teşekkür ederim hocam cevap için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|