Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kolda yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kolda yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kolda yara
    Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 18:41
Iyi günler Kadir Bey. 7 yaşında oğlum doğduğundan beri atopik bir cilde sahip. Zaman zaman bazi bolgeler egzamaya çeviriyor.kremle geciyordu. Fakat 1 aydir kolunun arkasindaki bolgeyi kaşıyo ve yaraya çevirdi.Günduz kaşımıyo fakat gece uykuda yarayi kopariyo ve bir turlu iyi olmuyo.evde fucidin krem veM_furo mant diye cildiyenin  verdigi kremler var. Ama etki yapmiyo siz ne tavsiye edersiniz.
Tesekkürler simdiden.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117539
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 19:28
"Nummular egzema"..  
Gunde: 2 sefer Hipokort merhem, 2 sefer Thiocillin merhem, 6 saatte bir donusumlu olarak surun. 
Uzerlerine, strech film sarin. 
Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 23:02
Cevabınız için çok teşekkur ederim hocam.
Affıniza sığınarak kendim hakkında bir soru soracaktım. 36 yaşında bayanim. Bir haftadir 7 yaşindaki oglumve ben gribiz.sizin dediklerinizi yaptik oglum çok şükür toparladi ara ara oksürüğü oluyor fakat ben çok kötuyüm. Öksurum beni ölduruyor desem yeri var.ama bu öksuruk başta öksüremiyorum tikaniyorum o sirada zorladıgimda migdem bulaniyor istifra ediyorum.sonrada bogulurcasına öksuruyorum. Geniz akıntısida çok fazla . Onerebileceginiz birsey varmi acaba?Gögüs kafeslerim ve bogazim cok fa,la ağrimaya basladı.Yardım ederseniz çok sevinirim.

Düzenleyen Can Ege - 13 Eki 2023 Saat 23:05
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2023 Saat 03:00
Sicak buhar uygulayin. Limonlu bal ve ColdMix'e devam edin. 
Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 18:36
Tekrardan iyi gunler Kadir Bey.Sayenizde kolumuzdaki yaraya nummular egzama dediniz ve söylediğiniz kremleri dediğiniz gibi kullanıyorum ve büyük ölçüde iyi oldu, tesekkürler. 
Bu seferde kol ve ağız kenarlarinda kucuk küçük sivilce tarzı biseyler çıktı.10 gündur gripti, dediklerinizi yaptim ve halada yapıyorum. Bu sabah boğazim ağriyo diyerek kalktı .10 gundür öksürüğümuz sürüyo, sayenizde öksürükten korkmuyorum tam aksine öksürmeyince kotu oluyor. 
Resimleri atiyorum , degerlendirirseniz sevinirim.
Sağlıklı günler dilerim 
Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 18:37
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 19:20
Grip geciriyor, antibiyotik gerekmiyor.
Yukarı Dön
Canan88cihan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canan88cihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2023 Saat 20:28
Neler yaptiniz peki ne kullandiniz bizimlede paylasir misiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.