|
Kolda yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 18:41 |
Iyi günler Kadir Bey. 7 yaşında oğlum doğduğundan beri atopik bir cilde sahip. Zaman zaman bazi bolgeler egzamaya çeviriyor.kremle geciyordu. Fakat 1 aydir kolunun arkasindaki bolgeyi kaşıyo ve yaraya çevirdi.Günduz kaşımıyo fakat gece uykuda yarayi kopariyo ve bir turlu iyi olmuyo.evde fucidin krem veM_furo mant diye cildiyenin verdigi kremler var. Ama etki yapmiyo siz ne tavsiye edersiniz.
Tesekkürler simdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Nummular egzema"..
Gunde: 2 sefer Hipokort merhem, 2 sefer Thiocillin merhem, 6 saatte bir donusumlu olarak surun. Uzerlerine, strech film sarin.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için çok teşekkur ederim hocam.
Affıniza sığınarak kendim hakkında bir soru soracaktım. 36 yaşında bayanim. Bir haftadir 7 yaşindaki oglumve ben gribiz.sizin dediklerinizi yaptik oglum çok şükür toparladi ara ara oksürüğü oluyor fakat ben çok kötuyüm. Öksurum beni ölduruyor desem yeri var.ama bu öksuruk başta öksüremiyorum tikaniyorum o sirada zorladıgimda migdem bulaniyor istifra ediyorum.sonrada bogulurcasına öksuruyorum. Geniz akıntısida çok fazla . Onerebileceginiz birsey varmi acaba?Gögüs kafeslerim ve bogazim cok fa,la ağrimaya basladı.Yardım ederseniz çok sevinirim.
Düzenleyen Can Ege - 13 Eki 2023 Saat 23:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak buhar uygulayin. Limonlu bal ve ColdMix'e devam edin.
|
|
![]() |
|
Tekrardan iyi gunler Kadir Bey.Sayenizde kolumuzdaki yaraya nummular egzama dediniz ve söylediğiniz kremleri dediğiniz gibi kullanıyorum ve büyük ölçüde iyi oldu, tesekkürler.
Bu seferde kol ve ağız kenarlarinda kucuk küçük sivilce tarzı biseyler çıktı.10 gündur gripti, dediklerinizi yaptim ve halada yapıyorum. Bu sabah boğazim ağriyo diyerek kalktı .10 gundür öksürüğümuz sürüyo, sayenizde öksürükten korkmuyorum tam aksine öksürmeyince kotu oluyor. Resimleri atiyorum , degerlendirirseniz sevinirim. Sağlıklı günler dilerim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor, antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
|
Canan88cihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canan88cihan
Neler yaptiniz peki ne kullandiniz bizimlede paylasir misiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|