|
Kolesterol |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nehiraksoy
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KolesterolGönderim Zamanı: 05 Nis 2026 Saat 02:10 |
|
Merhaba Hocam
Hep çocuklarım için sorardım onları büyüttüm sizden öğrendiklerimle çok şükür🙏Şimdi kendim için soracağım Hiç şikayetim olmamasına rağmen genel kontrol için bir dahiliye uzmanına gidip tahlil yaptırdım.Bana kolesterol yüksekliğimin çok ciddi olduğunu ve genetik olduğunu ne yaparsam yapayım düşmeyeceğini ilaç kullanmam gerektiğini sistemin de ilaç vermesi için bir ay sonra tekrar baktırıp ilaca başlayabileceğimi söyledi 45yaşındayım menopoza girmedim Bende her gün yürüdüğümü daha da dikkat edip beslenmemle destekleyip 2ay sonra tahlil yaptıracağımı söyleyip çıktım yanından sizin ne düşündüğünüz benim için çok önemli lütfen yorumlar mısınız? Düzenleyen Nehiraksoy - 05 Nis 2026 Saat 02:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2026 Saat 09:59 |
|
Ne takibe ihtiyacınız var, ne de ilaca!!!
Evet, muntazam yürüyüşler yapın, Trigliserid değeriniz normal olduğundan, diyet pek fayda sağlamaz, ama gene de aşırı yağlı yemeyin. Evet, Ağustos ayında sadece Kolesterollerinize baktırın. Bir de; D vitamininiz aşırı düşük. Bu da sebep olabilir!!!! 2 ampul Dvit3 alın ve 1 ay ara ile için, Ağustos ayında Kolesterollerle birlikte D vitamini de baktırın.
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2026 Saat 17:16 |
|
Çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Söylediklerinizi yapacağım ağustos ayında tekrar sonuçlarımı atarım sağlıcakla kalın sevgilerr🙏🌸
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|