|
konak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2021 Saat 18:33 |
hocam merhaba, 2.5 aylik erkek bebegim var, saclarinda ara ara toz parcasi gibi seyler goruyordum, ufleyince geciyordu. konak oldugunu hic dusunmemistim ama internetteki resimlere benziyor, konak mi bu hocam?sacta olmadan deride olur mu boyle, ne yapilmali? bir de resimde cikmadi ama gozlerinin icinde icinde capak gibi birseyler goruyorum bazen, kaygan beyazimsi saydam, onlar nedir, onlar icin ne yapabilirim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri sicak tutmaya ve asiri terlemeye bagli; ter, olu deri ve tuz birikimi olmus.. Her gun yikayin ve o
gorunumdeki bolgeleri, elinizle kese yapar gibi ovusturun. Sacli deri ustunde de, konak olusuyor olabilir, oralari da tirnak uclariniz ile, kendi sac diplerinizi kazir gibi kaziyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|