|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2017 Saat 15:12 |
|
24 Aylık kızımın cildinde kuruluk kızarıklık sonrada tabi ki kaşıntı ile devam eden şikayetleri var doğduğundan beri vardı çapa cilt bölümünde dermatiti denildi c.ores. pembe verildi kremler v.s tavsiye edildi ..sadece c.rost.aldım ..
o dönem sizede sormuştum fotoğraflarla birlikte sıcak tutmuş olacağımızı düşünmüştünüz malesef öyle birşey yoktu takke eldiven hiççççç takmadım ... kontakt olduğuna kendi gözlemim ile karar verdim .Neden ? bez böylesinde birşey yok yazın iyi çok iyi (havuz hariç klor iyi gelmiyor) giyinmediği zaman bir badi bazen o bile yoktu ,anne sütüne de halen devam ediyoruz mandalina popoda makat çıkışını kızartıyor onu kontrollü yada hiç vermiyorum ... herşeyi iyi ütüleniyor ,serin tutuluyor ,her gün ovalamalı banyo tülbent ile keseler gibi yapıyorum,sabun deterjanı az kullanıyoruz yada hiç iyice durulama nemlendirmek için z.yağı yada vaselin tercih ediyorum ... bu durum için başka önereceğiniz birşey ultralan krem elimde var kullanıyoruz ama cildin rengi açılıyor c.ros.pembe iyi geliyordu yeni aldım folmülü mü değişti cildi mi alıştı anlamadım işe yaramıyor ..z.tec bir ara iyi gelmişti şimdi deloday var su çiçeği için verilmişti o alerjiye çok iyi değil gibi birşey yazmıştınız biryerlerde yanlış hatırlamıyorsam ... uzun oldu özür dilerim ..Bu durum ne kadar devam edecek ne yapabilirim gece gündüz kaşınıyor şu anda çok kötü tam olarak işe yarayan birşey yok kış geldi başladı yazın havuza sokmadığım sürece birşeyi yoktu .....
|
||
sevgiler
|
||
![]() |
||
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şimdi çaresizlikten herhalde biorezonas diye birşey ile alerjisini tedavi ettirmiş bir anne yazısı okudum ,hocam bu ne
![]() |
||
sevgiler
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hala bu sahtekarligi uygulayan sarlatanlar var demekki!!! Ne diyelim, Turkiye'de sagligin civisi cikmis, Allah yardimciniz olsun. Biz oyle yazilar yazan ne "anne kilikli" sahtekar saticilar gorduk!!
|
||
![]() |
||
|
Amin hocam Allah yar ve yardımcımız olsun işimiz zor ...
tekrar vaktinizi almamak adına şimdiden çok tşk ederim ayrıntılı cevap için ... yapabileceğim başka birşey çıplak gezdirmediğim sürece şikayetler hep devam ediyor...içten bir ilaç z.tec kullanabilirmiyim ,tavsiye edeceğiniz birşey var mı ? kaşıntıdan uyanıyor bile dillendi kaşınıyor diyor nemlendirme için yağı var onu getiriyor ..zaman ile geçer diye düşünüyorum ama ne zaman sizce öneri yada tecrübenize göre yardımcı olmanızı bekliyorum . saygılar ... |
||
sevgiler
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kasintili yerlerin resimlerini gonderin.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
sevgiler
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
sevgiler
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Gunde:2x1 Hipokort krem surun..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|