|
Konuşmada gecikme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 00:21 |
Hocam merhaba. Bu konudaki görüşlerinizi ezber ettim inanın yinede size sormadan ne kalbim ne kafam rahat etmeyecek ve bir adım atamiycam
Kızım 8 Ağustos 2019 doğumlu şuanda tam 40 aylık oldu kendini ifade edemiyor . G ve K harflerini hiç cikaramiyor adını bile daha bu ay söylemeye başladı 6 kelimelik bir cümle kuruyor mesela ama ne dediği anlaşılmıyor " anne ben bebeği ininin ininin ininin ininin ... Böyle diyor damaksil harfler yok. Ç ve Ş harfi Yok. Vücudundaki organlarin yerini gösteriyor. 4 yaşına kadar terapi yok demiştiniz surda 4 yaşına 7 ay kaldı ben şimdiden iyi bir terapist aramaya başlasam mi. Ağzının içinde yapısal bir bozukluk olabilir mi bunu nasıl anlarız hocam soyleyemedigi kelimenin yerine başka bişey bulup uyduruyor mesela battaniye diyemiyor halu diyor V harfi de hiç cikaramiyor yaşına göre bir sürü harf ve söylem eksik oyun hamuru isterken anne ben onun haaağğğ ittiyyem diyor. Saygılarımla hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yasindan sonra konusuruz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|