Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kortegsium-bio body
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kortegsium-bio body

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120906
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 19:44
Yapilan sahtekarliklarin canli sahidisiniz! 
Sadece sinif ogretmenini ciddiye alin! 
Benim torunuma bile neler demislerdi!!Yok; "duyu butunmele" (ne demekse!!), yok Otism tedavisi, hicbirini 
yapmadik. Simdi ( USA'da) Lise'de, hem Gures, hem Tenis ile ugrasiyor! 

Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 497
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2024 Saat 10:49
Evet malesef hocam çaresizlik veya annelik duygusu vs ya da kendimizi kontrol edemeyişimiz bizi yönlendiriyor. Ayrıca hocam ülkemizde girişken hızlı öğrenen çocuklar bile harcanıyor eğitimin hali içler acısı malesef.

Taksit taksit soru sorup bilgi veriyorum size kusura bakmayın. Siz 5-6 yaşlarindayken nörolojiye gösterin demiştiniz emar çektiler birşey çıkmadı genetiğe yonlendirdi genetik Dr u da gereksiz bir yönlendirme olmuş dedi (oğluma ne olmak istediğini sordu o da doktor olmak istediğini söyledi yakişir dedi) lakin noroloğun istediği testleri yaptı, genetikte de birşey çikmadi eeg istedi onu yeni yaptirdik bir de çocuk psikiyatrisine yönlendirdi çocuk psikiyatri de citioes ile Risperdal e devam etsin dedi (nörolog başta olmak üzere tüm tetkik ve testleri Bakırköy Sadi Konukta yaptırdık)

Hocam korkuları ve takıntıları da hayli fazla. WC ye çoğu zaman kapıda biri beklesin istiyor yalnız uyumuyor size gönderilen mesajlarda atarax gördüm citioes yerine atarax kullanalım mi ve ne ölçekte?
Atarax yetişkinlerde kullanabiliyor mu? Bende de kaygı bozukluğu takıntı var kullanabilir miyim ne ölçekte? Not: 2,5 yaşinda çocugum var emziriyorum kullanabilir miyim?

Düzenleyen yaksu - 29 Şub 2024 Saat 11:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120906
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2024 Saat 19:13
"Citioes" nedir bilmiyorum. Icerigini yazabilirmisiniz?

Eger gerekce DOGRU ise, Risperdal ile bariz duzelme gorulur. Bariz bir duzelme yoksa, bosuna vermeyin. 
Atarax her yasa kullanilir. Asli "allerji" ilacidir!!! 
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 497
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2024 Saat 19:38
Citoles: 10 mg essitaloprama eşdeğer 12.78 mg essitalopram oksalat içerir.
Yazıyor. İyi geliyor gibi geldi süpürge ve araba takıntısı bayaa var korkuları da daha iyi oluyor citoles kullanırken sanki.
Hocam atarax kullansak daha mı iyi olur sanki?

Kaygı, korku ve takıntı için atarax kullanabiliriz ve emzirirken de sorun yok şeklinde anlıyorum 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.