|
Kortegsium-bio body |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilan sahtekarliklarin canli sahidisiniz!
Sadece sinif ogretmenini ciddiye alin! Benim torunuma bile neler demislerdi!!Yok; "duyu butunmele" (ne demekse!!), yok Otism tedavisi, hicbirini yapmadik. Simdi ( USA'da) Lise'de, hem Gures, hem Tenis ile ugrasiyor! |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet malesef hocam çaresizlik veya annelik duygusu vs ya da kendimizi kontrol edemeyişimiz bizi yönlendiriyor. Ayrıca hocam ülkemizde girişken hızlı öğrenen çocuklar bile harcanıyor eğitimin hali içler acısı malesef.
Taksit taksit soru sorup bilgi veriyorum size kusura bakmayın. Siz 5-6 yaşlarindayken nörolojiye gösterin demiştiniz emar çektiler birşey çıkmadı genetiğe yonlendirdi genetik Dr u da gereksiz bir yönlendirme olmuş dedi (oğluma ne olmak istediğini sordu o da doktor olmak istediğini söyledi yakişir dedi) lakin noroloğun istediği testleri yaptı, genetikte de birşey çikmadi eeg istedi onu yeni yaptirdik bir de çocuk psikiyatrisine yönlendirdi çocuk psikiyatri de citioes ile Risperdal e devam etsin dedi (nörolog başta olmak üzere tüm tetkik ve testleri Bakırköy Sadi Konukta yaptırdık) Hocam korkuları ve takıntıları da hayli fazla. WC ye çoğu zaman kapıda biri beklesin istiyor yalnız uyumuyor size gönderilen mesajlarda atarax gördüm citioes yerine atarax kullanalım mi ve ne ölçekte? Atarax yetişkinlerde kullanabiliyor mu? Bende de kaygı bozukluğu takıntı var kullanabilir miyim ne ölçekte? Not: 2,5 yaşinda çocugum var emziriyorum kullanabilir miyim?
Düzenleyen yaksu - 29 Şub 2024 Saat 11:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Citioes" nedir bilmiyorum. Icerigini yazabilirmisiniz?
Eger gerekce DOGRU ise, Risperdal ile bariz duzelme gorulur. Bariz bir duzelme yoksa, bosuna vermeyin. Atarax her yasa kullanilir. Asli "allerji" ilacidir!!!
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citoles: 10 mg essitaloprama eşdeğer 12.78 mg essitalopram oksalat içerir.
Yazıyor. İyi geliyor gibi geldi süpürge ve araba takıntısı bayaa var korkuları da daha iyi oluyor citoles kullanırken sanki. Hocam atarax kullansak daha mı iyi olur sanki? Kaygı, korku ve takıntı için atarax kullanabiliriz ve emzirirken de sorun yok şeklinde anlıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|