Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kortizonlu krem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKortizonlu krem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FRK Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FRK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kortizonlu krem
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 22:22
Hocam bir arkadasim kizi icin (su an 2,5 yasinda) pisik kremi olarak uzun sure travazol krem kullanmis. Sizin pisik icin tavsiyelerinizi O' na soyledim. Yanlis anlamadiysam bazi kortizonlu kremler icin gelisim geriligi yaptigini soylemistiniz. Bu kremde yapar mi? Yaparsa telafisi var mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 04:50
Yapar... Travazol kremde: Hem; mantar, hem Kortizon ilaci vardir... Belliki doktoru "okuma ozurlu", bari aile acsinda ilacin icini bir OKUSUN...
Telafisi yoktur. Belirli bir zaman suresi icinde; cocuk farzedelim, 5cm buyuyecegine, 3cm buyudu, 2cm eksik buyumenin, geriye donusu yoktur.
Yukarı Dön
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 09:00
Benim kizimin poposuda pisik oluyordu devamli kaniyordu hic gecmiyordu bende cok kucukken travazol kullandim hep anca o sekilde geciyordu 10 kutu kullanmisimdir belki simdi okuyunca cok pisman oldum ama kizimin boyuda kilosuda ileride 18 aylik 86 cm 15 kg belki bizim durumumuz istisna bilemiyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 18:54
3.5kg fazlasi var. Bu kilonun boyu: 94cm dir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.