|
Kronik öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fdmrcn
Üye
Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kronik öksürükGönderim Zamanı: 09 May 2024 Saat 22:34 |
|
Dr bey biz bugün 3 ay süren öksürük için alerji ve reflü ye baktirdik alerji temiz çıktı akciğer filmi sıkıntılı değil ama akciğer sesleri kaba zatürre belirtisi dedi 14gun agumentinb ve 5 gün inhalasyon Tedavisi Verdi... Reflü içinde 1 ay bazı yiyecekleri kısıtladi takip edicez. .. ateş 1 gün oldu sadece geçti dilinde pas yok sadece geçmeyen öksürük var bide burun akıntısı ...bu gece sizin dediğinizi yaptım coldmix ve sıcak buharı birde ılık içecekler verdim bol miktarda balgamli kustu.. kaç gün uygursam geçer bu öksürük yada geçer mi sadece bunlarla başka ne yapabilrim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2024 Saat 23:13 |
|
Tipik bir "salak" doktor!! Bunlar:
1- Asla Grip teşhis etmezler. 2- Her öksürene, eskiden Astım derlerdi, ben foyalarını ortaya çıkardığımdan beri artık her öksürene, Allerji veya Reflü diyorlar, bunlar olmazsa; "zatürre" diyerek hastaneye yatırıyor! 3- Bu sahtekarların en temel "Tıp literatüründen "bile haberleri yoktur!! "akciğer sesleri kaba!" NE DEMEK!! Sakın böyle salak doktorlara kanmayın. Sadece benim öksürük için anlattıklarımı uygulayın. 4- Artık aklı başında hiçbir Lise mezunu Tıbbiyeye girmiyor ve meydan böyle salaklara kaldı!
|
|
![]() |
|
Fdmrcn
Üye
Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2024 Saat 00:14 |
|
Tamamdır doktor bey çok teşekkür ederim harfiyen uygulayıp gozlemliycem inşallah hemen iyileşir 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|