Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - krup tedavisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkrup tedavisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nasibel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: krup tedavisi
    Gönderim Zamanı: 22 Eki 2013 Saat 12:17
oğlumda dün başlayan acayip bir öksürük vardı ve devamlı hırıltı bir hırılda mevcut. akşam acile gittik ciğerlerinde bir şey yok boğaz enfeksiyonu olmuş dediler ve ilaç verdiler , almadım. gece boyu hiç uyuyamadık oğlum nefes alamıyordu devamlı bir hırıltı vardı bugün doktorumuza gittik krup olmuş iburamin ve zaditen verdi ve çocuk rahatsız olduğunda soğuk buhar vermemi söyledi. siz nasıl bir tedavi tavsiye edersiniz, oğlum 9 aylık
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2013 Saat 19:38
Toplam "3 Gece" sikintisi olacak. Hemen yarim ampul: Decort ignesini kalcadan yaptirin. Yoksa 2 gece daha sikinti cekersiniz. 3. gunden sonra, normal Grip gibi seyreder.
Solunum gene sikisirsa, sarip-sarmalayin ve disari, soguk havaya cikarin, aninda acilir. SAKIN; Iburamin veya Zaditen kullanmayin, daha kotu olur.
Yukarı Dön
nasibel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2013 Saat 19:01
iğneden sonra ve ertesi günü çok iyiydi ardından hırıltısı ve öksürüğü arttı(artık normal öksürüyor) hala sesi kısık ve balgamlı gibi öksürüyor ve hırıltısı devam ediyor öksürüyor diye ballı limon veriyorum ve burnunu temizliyorum başka yapabileceğim bir şey var mı? hastalığın bu şekilde devam etmesi normal mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2013 Saat 21:34
Ne demistim...

" Yoksa 2 gece daha sikinti cekersiniz. 3. gunden sonra, normal Grip gibi seyreder. "
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.