|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
lubabe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 10:21 |
Merhaba Hocam.5.5 yaşındaki.Kızım köpek havlaması şeklinde çok sık öksürünce solugu acil de aldık..Ben sizi sürekli takip ettigim için krup da decort yarım doz vurulup gripde oldugu gibi ballı limon s.f cold mix devam edilecegini biliyorum..Dr da krup teşhisi koydu hava verdi ve ben farkında olmadan decortu agzından verdi çocuguma..biliyorum ki agızdan almayla hiç bi faydası yok..Şuan burda saat sabah 10.20 decortu akşam 18 00 gibi yarım doz vurdursak bi sakıncası olurmu? Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen vurdurun...
Kasten agizdan veriyorlarki, tesir etmesin; ve 3 aksam, ayni sekilde doktora gidin... Sahtekarligin zirvesi!!! Bakalim daha neler gorecegiz... |
|
![]() |
|
lubabe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bunlar nasıl insan ya, bilinçli oldugumuzu fark edincede hemen tersliyorlar.. Bunlarla biz nasıl yaşayacağız? Allah a havele ediyorum..Çok Teşekkür ederim Hocam, eksık olmayın..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic cekinmeyin, sizde onlari tersleyin... Benden ogrendiklerinizi anlatin.. Hepsi cok saglam "KITAP BILGILERIDIR"... Onlar Kitap okuyarak degil, dersde not tutarak doktor olmus, ZAVALLILARdir... Gitsinler ogrensinler...
Son senelerde; Geri kalmis ulkelerde, cok sayida doktor yetistirebilmek icin; " on-the-job training" diye bir usul uydurdular.. Sozum ona doktor, mezun olduktan sonra, hastalari oldure-oldure, ogrenecek, hatalarini "Toprak ortecek".... Maalesef; Turk Saglik Bakanligi'da bu AHMAKCA programa dahil olmus ve bu sekilde cabuk-ucuz doktorlar yetistirilir olmustur... Maalesef, sizzler; ole-ole, bu doktorlar doktorlugu ogrenecekler... Devletin politikasi bu!!! Boyle devletin, boyle doktorlari olur... Kimi kime sikayet edeceksiniz!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Kas 2014 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
Ne yazık...Hocam kitap yazmayı düşünüyordunuz? Lütfen yazın, yazın ki birsürü alıp bu Dr ların kafasına atalım hediyemiz olsun, acıp okusunlar bir iki bişey ögrenirler belki..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye de olsam, kolayda, buradan cok zor.
|
|
![]() |
|
Tekrar Merhaba Hocam.Kızımın durumu için daha önce konuşmuştuk dediginiz gibi decort yarım doz yaptırdık 3 yada 4 gün sonra öksürügü düzeldi, fakat dün tekrar köpek havlaması tarzında öksürügü başladı, tekrarmı decort vurdurmalıyız? Bukadar sık vurdurmanın bi zararı olurmu? Bu öksürük neden bukadar sık tekrarlıyor? Özellikle gece öksürdükden sonra kusuyor .Ne yapabiliriz hocam..Hava verdirmemizin bi yararı olur mu? Tesekkür ederim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Solunum sikintisi yoksa, o " kopek havlamasi" oksurugu kafaniza takmayin... Sikintisi olursa olabilir. Bir zararida olmaz. Meslek hayatim boyunca, hicbir hastam oksuruk nedeni ile hastanelere gidip,"Hava almadi"... Bu durumlari hep bu sahtekar doktorlarin verdikleri ilaclar yapiyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|