|
krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2019 Saat 00:46 |
Hocam iyi günler diliyorum.Oğlum 34 aylık 14 kilo.Bayram nedeniyle memlekete geldik.Ablası zaten gripti geldiğimizin 2. günü oğlum ateşlendi.Öksürürken kaba bir sesle öksürüyor.Yazılarınızı okudum huzursuzlanınca dışarı çıkarıyoruz biraz rahatlıyor.Sorum hocam doktora götürmedim buraya güvenemedim,sadece ateşi çıkınca halsizleşiyor ateş düşürücü veriyorum o kadar.Doğrumu yapıyoruz bilmiyorum biraz telaşlanıyorum decort yaptırmadık diye.Bugün ikinci gecemiz.Başka bir sıkıntıya yol açar mı hocam.Ayrıca kızım hem grip hem öksüryor yatınca bir yandan da gözlerini kaşıyor göz altları biraz şişiyor.Açık havadalar genelde.Eczaneden zyrtec aldıracağım ama grip akıntıyı koyulaştırır diye karar veremedim.Hocam son bir soru oğlumun yaşı ve kilosuna göre ibufen ve calpol şurubu kaç ölçek vermeliyim?j
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru yapiyorsunuz.. Ates+Koku+Pas degerlendirmesini Unutmayin. Ben yarindan itibaren; 26 Temmuz'a kadar yokum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|