|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2015 Saat 06:01 |
Merhabalar hocam.oglum 57 aylik 23 kg.15 gundur oksuruklu,gripli.hatta cumartesi yeniden grip olmus gibi bir hali vardi gecesine kulak agrisi basladi .kulak agrisi ve ates ile uyandi.iliadin basladim fakat uykulu oldugu icin bactrim vermeye ikna olmadi.dolvende verdirmedi. kulak hadiselerindeki atesin yarari var mi? Yoksa ,sabah uyanikken bactrim icin ikna edip baslayayim gecmiste atesli kulak agrilarinda kullandirmistiniz.
23 kg.ye kac olcek kullanmaliyim.? Emeginize saglik,cok tesekkur ederim. Düzenleyen kıvanç - 29 Mar 2015 Saat 06:17 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates devam ediyorsa, gunde:2x2 olcek (10ml) baslayin, 5 gun verin.
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam malesef 1hafta aradan sonra bu sabah yine kulak agrisiyla uyandi.keyifsiz, istah yok ve ates basladigi icin yine 2 olcek bactrim basladim.23kg 5yas erkek.iliadinde 2x2basladim agri gecmedi ilave doz damlattim.
Burun akintisi yesil -beyaz devam ediyor.geceleri sicc nasall veriyordum.spreyleri sikamiyorum?cok guclendi tutmak mumkun degil.(laf aramizda bu guc suttenmi?)akintidan dolayi oksurukde var.hatta cuma okula bile gondermemistim .grip arazlari tamamen gecene kadar bir hafta aralarla kulakta agri normal mi?4gun bactrim kullanmistik .simdi yeniden dogru yoldamiyiz.ve iliadin ilave doza ragmen kulagi hala agiriyor ne yapayim? Emeginize saglik Bactrimin ustunden 3saat gecti hala atesler icinde uyuyor.3doz iliadin damlattim hala kulak agiriyor.kan sayimi yaptirayim mi? Kulak hadiselerinde lokosit duser mi?yukselir mi?hocam.mekanik agri dersinizya o bakimdan sordum.cok sagolun. Düzenleyen kıvanç - 12 Nis 2015 Saat 17:46 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulak hadiseleri; DAIMA, viral (Gripal) hastaliklari takip edr.
2- Kulak hadiseleri DEGIL, ona sebep olan "Gripal enfeksiyon" Lokosit degerini dusurur... 3- Sadece; Iladin, Bactrim ve ColdMix kullanin. 4- Evet, hadise; "Bakteriel" degildir, Oztaki borusunun; olusan odem ile kapanmasi sorunudur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|