|
Kulak ağrısı ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2019 Saat 22:25 |
http://4GP.ME/bbtc/1570562338389.jpg
Hocam yigenimin kulağı ağrıyormuş annesi bir damla zeytinyağ damlatmis sonda beni aradı iliadin anlattım ona başlamış bu şekilde akinti olmaya başlamış hastaneye gitmeye gerek var mi ateside 39 civari
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağrı ateş var bactrim başlasın mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agrili devrelerde, kulaga damlatilan BUTUN sivilar, kulak zarinin yumusamasina ve delinemsine sebep olurlar. Eskiden; kulak agrisinin mekanizmasi ve Iliadin bilinmezken, zarin cabuk delinip, akip, Agrinin gecmesi icin kullanilirdi. SAKIN bu safhada kulaga bir sey damlatmayin.. SADECE Iliadin ile devam edin. Ilaveten Bactrim surup, baslayin ve 5 gun verin. Kilosu ve yasi yazili olmadigi icin, gunluk ilac dozunu ; SIZ ilacin icini okuyup ogrenin, ona gore verin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
5 yaşında hocam çocuk 18 buçuk kilo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde:2x1,5 olcek verin. 5 gun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|