|
Kulak ağrısı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yvzadam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2018 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 23:23 |
Kadir hocam merhaba , kızımız 3 yaşında grip döneminin sonundayız diye anlıyorum yazdıklarınızı okuduktan sonra , bugün kulak ağrısıyla çocuk doktoruna gittik ,orta kulak iltihabı demiş , bir sürü antibiyotik yazmışlar çocuğa,o arada yazılarınızı okudum eşime yazdıklarınızı okudutkan sonra hiçbirini almamasını söyledim eczaneden iliadin damla aldık , akşam ondan damlattım , gece kulak ağrısıyla uyandı yine sakinleştirdik.Ağrı için carpol verdik, yazdıklarınıza ve diğer çocukların durumuna baktığımda iliadine 3 gün 2x2 devam etmemiz gerektiğini ve sonra 5 gün serum fizyolojik kullanmamız gerektiğini anlıyorum.Sağlık ocağında doktor kulak kiri var demiş fakat çocuk doktoru yok demiş bu ikilemden kurtulmak için de sabah bir KBB ye götürüp göstereceğiz,doğru yolda mıyız , atladığımız bir şey var mı , çocuk ağrı içinde ağlayınca panikle yanlış bir şey yapmak istemiyorum,yardımcı olursanız sevinirim, selamlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisinda, DAIMA ve SADECE Iliadin damlayi, anlattigim sekilde kullanin.. KBB de en ufak ek masraf acici bir sey soylerlerse (kulak yikama haricinde) sakin yaptirmayin. Okumaya devam.
|
|
![]() |
|
yvzadam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2018 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için teşekkür ederim,KBB den sonra tekrar danışmak isterim, saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba, KBB doktoru ile gürüştük " burun tıkanıklığı akabinde kulak ağrısına neden olur , biraz geç kalmışsınız burun tıkanıklığı ile birlikte illiadin e başlayın , fakat şu an iltihap oluştuğu için antibiyotik yazıyorum ve ağrıyı kessin diye de şurup yazıyorum diyor" Kulak kiri yok dedi , yazdıklarınıza göre ateşi olmadığı için antibiyotik kullanmamam gerektiğini düşünüyorum, mekanik bir soruna da antibiyotik vermemeliyiz diye düşünüyorum.Sizce geç kalma diye bir durum var mı ? illiadine mi devam etmeliyiz yoksa "iltihap oluşmuş" sözüne binaen agumentin,dolven,sulfad ilaçlarını almalı mıyım? ben ballı , limon ve illiadinden yanayım . Aynı soruları sorup vaktinizi almakta istemiyorum fakat önceki yorumlarda rastlayamadım benzer bir duruma, selamlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne "gec kalma" diye, ne de "Iltihap olusmus" diye bir sey var... Ben bunlarin cigerini bildigimden, ne HALT yiyeceklerini gayet iyi biliyorum. Sakin bu ADI ve UCUZ hilelere kanmayin, kulak agrisi oldugunda, sadece;Iliadin damla kullanin.. Gordunuz degilmi, bunlarin ZIHNIYETINI??? Kasten hicbir ise yaramayacak, hatta durumu daha kotu yapacak ilaclari veriyorlar ki, ilaclardan bikasiniz ve ameliyatlara kolay ikna olabilesiniz. |
|
![]() |
|
Hocam cevap için teşekkür ederim , iliadine devam ediyoruz , inşallah en kısa zamanda iyileşeceğine inanıyorum. Bazen cehalet mutluluktur diyorum fakat söz konusu çocuk olunca okumaktan yine uzak duramıyorum,bu saygın ve kutsal mesleğin değerini bir gün anlamalarını umuyorum maalesef şimdilerde bizim gibi okuyup araştıranlar da doktorlara soru sorduğunda ayrıca terslenmekte galiba herkesi yazdıkları reçeteyi farz gibi kabul edecek sanıyorlar, selamlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|