|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
aysegnc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2014 Saat 22:58 |
Hocam kızımın griple birlikte kulak ağrısı başladı sizin yöntemlerinizi uyguluyorum fakat 3gün olmasına rağmen kulak ağrısı geçmedi hatta ara ara agrısı şiddetleniyor galiba kulağım çok ağrıyor diye ağlıyor.
Evde iliadin bitmişti bende almanyadan (tatile gitmiştik) iliadin istedim yerine içeriği Ayni olduğunu söyledikleri bir damla verdiler (1ml solüsyon: 0,5mg Xylometrazolinhydrochloid iceriyor. diger: Glycerol, Citronensaure*Monohydrat, Natrıumcitrat 2H2O, geringstes wasser ve Benzalkoniumchlorid. Bunu kullandım fakat sanki bir etkisi olmadı. Çpk mızıklanıyor ne yapmam gerekiyor yarın doktora götüreyimmi acaba? Size sormadanda birşey yapmak istemiyorum.
Düzenleyen aysegnc - 05 May 2014 Saat 21:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goturun, belki baska bir burun damlasi verir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
aysegnc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam antibiyotik verdi gönderdi klamoks, pedifen ve calpol. İliadin yazın dedim kullanma dedi yazmadı.
Dr'a giderken kulağım ağrımıyor diye ısrar etti kızım ama sonradan gene kulağım ağrıyor diye ağladı. ne yapayım artık bilemiyorum. Evde Otrivine pediatrik doz ayarlı burun spreyi var onu kullansam olurmu?
Düzenleyen aysegnc - 02 May 2014 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz sadece; Otrivin kullanin..
|
|
![]() |
|
hocam dediğiniz gibi devam ediyorum. Gribi gecti geçicek gibi fakat az önce keyfi gayet iyiyken ah kulağım ağrıyor dedi baktim kulağından sarı birşey akıyor omuzuna akmış ortalama bir tatlı kaşığı kadar. Hocam panik oldum ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim. Eski maillerinize baktim kulak zarı delinmiş olabilirmi Bactrim kullanmam gerekiyormu. Otrivine bırakayım İliadin alayimmi. Banyo yaptırcaktım yaptırayımmı? Bir zararı olabilirmi. Ceptelefonuyla konusuyor ağrıyan kulağı duyuyor telefonda.
Hocam tek tek ne yapmam gerektiğini bana anlatırsanız cok memnun olurum şu an ne yapmam gerektiğini inaninki bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Hocam akıntı halen devam ediyor ama genel durumu gayet iyi keyfi yerinde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak zari delinip, icerde basinc ve agri yapan sivi disari akmis.. Onemli bir sey degildir, kulak zari, akinti olur olmaz, deligi kapatir ve saatler icinde kendisini tamir eder. OZTAKI BORUSU CALISIRSA, BIR DAHA TEKRARLAMAZ. Bu sbeple, burun damlalarini dikkatli kullanin.
|
|
![]() |
|
Hocam allah sizden razı olsun ne muradınız varsa versin insallah.
Peki Banyo yaptırmamda bir sakınca varmı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|