|
Kulak ağrısı ve İlliadin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehar Semiha ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehar Semiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2023 Saat 12:36 |
Merhabalar Kadir doktorum, 38 aylık olan oğlum dün gece kulağım ağrıyor diye şikayet edince İlliadin spreyi damlacığa alıp ağıran kulak burun deliğine iki damla sıktım ve o kulak üstünde beklettim, sonrasında uyudu ve bir daha şikayet etmedi… Forumda kulak ağrısı ile ilgili tüm mesajları okudum diyebilirim ama sadece ağrı olunca mi damla uygulamalıyım yoksa ağrı şikayeti olmasa da 3-5 gün devam edilmesi mi gerektiğini bilemedim…Bu sene gribimiz hiç geçmedi, sürekli burun tıkanıklığı ve akıntısı, ara ara öksürük ve ateş hep oldu…Şükür sayenizde şimdiye kadar antibiyotik ve diğer ilaçları pek kullanmadık…Sorum yularında da yazdığım gibi kulak ağrısında İlliadin damlayı çoçuğun şikayeti geçince de kullanalım mi? Herşey için çok teşekkür ederim ve İyi ki varsınız Doktorum!!!
Düzenleyen Nehar Semiha - 28 Mar 2023 Saat 12:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi nedeni ile Iliadin DAMLA basladiginizda, mutlaka: HER 2 burun deligine damlatin ve 5gun kullanin .
Agri 1 gunde gecse bile 5gun kullanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Mar 2023 Saat 18:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|