Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2013 Saat 23:34
hocam iliadin damla ya devam diğer ilaçlarıda veriyorum fakat çocuğun kukaği hala akıyor tabi ağrıda var ateşi arada çıkıyor fitilin etkisi geçince galiba  ne zamana kadar böyle devam eder iliadin yarın akşam 3. gününü dolduracak serım fizyolojiye geçicem ne yapalım hocam  böylemi devam cevaplar geç saate olduğu için eczanelerde kapalı olyor neyse yarın ilk işim novalgin şurup almak sağolun hocam ilginiz için

bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119713
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2013 Saat 23:38
Iliadin'i, akintisi gecene kadar kullanin. Ilacin yan etkisi, akintinin kendisinden daha azdir. Once akintiyi halledelim. Bactrim'e de devam.
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 11:21
bilgi vereyim dedim hocam bize göre akşam okuyacaksınız ama akınta hala devam ağrı hala var iliadinle bactrimede devam etmekteyim ama burnu daha açılmadı belki akıntısı ondan devam ediyordur bu kadar akıntısı olaması normalmi 2.5 yaşonda bu çocuk zayıfta değildir kuvvetli bünyei vardır ama   
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 21:34
Siz akintiya bakmayin. Esas muhim olan; Oztaki borusunu kapayan odemin cozulmesidir. Odem gidince, Oztaki acilir ve her sey kendiliginden duzelir. O zamana kadar, Iliadin, Bactrim ve ColdMix(veya Vicks'e) devam...
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 23:29
cavabınız için sağolun Allah razı olsun hocam ilaçları kullanıyorum ama hala akıyor kulağında bir araz kalıcak diye çok korkuyoruz hocam aynı zamanda c vitamini ve günlük vitaminlerden versem daha çabuk düzelmezmi ,peki neden grip kulağa zarar veriyor çok kez grip oldu burnu tıkandı fakat böylr bir şeyi ben hiç kimsede görmedim henüz o yüzden çok kaygılıyız
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2013 Saat 02:36
Sadece; bahsettigim ilaclari verin ve akintiyi silin. SAKIN kulaga damla yapmayin.
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2013 Saat 23:42
hocam oğlumun kulağı hala akmakta fakat daha azaldı ama ağrısı azalmadı dolvenle novalgini dönüşümlü olarak 6 saate bir veriyorum yoksa durmuyor iliadinede devammı edeyim bactrime zaten devam ediyorum ama genel durumu iyi ayaklandı ve hocam ne zaman banyo yaptırayım kulağına birşey kaçacak diye ödüm kopuyor  kulağı akmasaydı burnunu sık banyo yaparak bile açıyordum şuan çıkmazdayım  
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2013 Saat 02:50
Banyo yaptirabilirsiniz.. Kasten damlatmadiktan sonra, veya kasten tas ile kulaginin icine su dokmedikten sonra, bir zarar olmaz.. BURNUN acilmasi, iyilesme icin SART..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.