Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2013 Saat 15:25
merhaba Kadir bey
Kızım bu akşam çok huysuzlandı kafasını sağa sola sallıyodu sakinleştirebildiğim zaman kulağını kontrol ettim çığlık çığlığa ağladı.sağlık ocağı çok yakın;sabah götürdüm hemen kulağına baktı kızarıklık var dedi.bu arada geçen hafta salı günü grip oldu burnu tıkandı tonimer baby le sürekli açtım ve temizledim burnunu.doktor bize antibiyotik verdi :( ve peditus ki biliyorum şiddetle karşısınız.şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim hocam 
bu arada kızım prematüre takvim yaşı 4 aylık,düzeltilmişi 1.5 aylık.eski maillerinizi okudum ordaki hastalara önerdiğiniz her ilacı kullanabilirmiyiz bizde prematüre doğduğu için çokk tedirgin oluyorum her konuda bu yüzden size danışmak istedim hocam.
bu arada antibiyotik olarak Duocıd vermiş hocam..

Düzenleyen zeynep - 20 Kas 2013 Saat 18:36
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2013 Saat 19:06
SAKIN, Duocid basta olmak uzere hicbir ilaci kullanmayin... SADECE: Serum fiz; 10'ar damla her bir burun deligine damlatin...
ayricada; benin o " kulağına baktı kızarıklık var dedi" diyen doktora hic guvenim yok, gaz sancisida olabilir. Durup-dururken, kulak iltihabi olmaz. Once Grip olacak, ancak "10-15 gun sonra" kulak hadisesi olacak...
Gaz ile ilgili yazilari okuyun, videoyu seyredin.

" yaşı 4 aylık,düzeltilmişi 1.5 aylık "
Bu salakca, ifade de son senelerin modasi oldu...Hangi "basi-buyuk" Prof icat etti ise, artik!!! PRATIK OLARAK HICBIR ONEMI, ANLAMI VEYA GEREGI olmayan bir sacmalik manzumesi...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2013 Saat 19:09
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2013 Saat 19:23
teşekkürler hocam 
gittiğimiz her hastanede düzeltilmemiş ve düzeltilmiş yaş diye baz alıyorlar ben yolda gören ve soran herkese 1.5 aylık diyorum çıkıyorum işin içinden 4 aylık bir bebek bu kadar küçük olmicağı için soru sormasınlar diye kısa kesiyorum Smile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2013 Saat 20:22
Ne yapacaksiniz...
        Atalarimiz ne demisler...
               " Etme cahille sohbet, koy g...ne ceksin zahmet"...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.