|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elasum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kulak ağrısıGönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 23:39 |
|
Merhaba Doktor Bey
Kızım 4 yaşında bu yıl kreşe başladı ve çok sık boğaz enfeksiyonu yaşadı ve her doktora gidişimizde antibiyotik kullandık ancak daha sonrasında kızımın kulak ağrısı başlıyor kulak ağrısı nedeniyle de antibiyotik kullanıyoruz maalesef...en son dün kulak ağrısı sebebiyle KBB uzmanına gittik orta kulak iltihabı teşhisi ile 10 günlük zimax antibiyotik tedavisine başladı.. 3. kez tekrarladığı için kontrolden sonra duruma göre tüp takılabileceğini söyledi.ne yapmalıyım lütfen cevap yazın kulak tüpü hangi durumlarda takılır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 00:20 |
|
Hata yaptiniz.Daha dogrusu, doktorunuz sizi tuzaga dusurdu ve her ateslendiginde Antibiyotik vererek, sizi bu hale getirdi.. Eski mailleri okuyun. Sakin tup-mup taktirmayin, bunlarin hepsi dolandirici olmus... Ne tupu Allah askina...
SAKIN antibiyotik vermeyin, sadecec Iliadin kullanin. ESKI MAILLERI OKUYUN. |
|
![]() |
|
elasum
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 17:09 |
|
teşekkürler...boş yere kızıma o kadar antibiyotik verdim! yani biz bu doktorlara güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz çok canım sıkıldı ancak verdiğiniz bilgilerle içimi rahatlattınız..tekrar teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 22:23 |
|
Okuyun, devamli okuyun. Artik Turkiye de, saglik eskisi gibi degil... Sirf cikar icin, Her oksurene;Astim, her kusana: Reflu, her yeni dogan bebege: Kulagi duymuyor, bobreklerinde genisleme var diyorlar..
'80 yillarda da, Kadin-Dogumcular, her hamileye, kaninda antikor var diye; "Toksoplazma hastaligi" var diye ya kurtaj yapiyorlardi, yada abuk-sabuk tedaviler veriyorlardi... Ben bildim bileli, Turkiye'de, sarlatan doktorlar cogunluktadir ama bu son 5 senede oldugu gibi hicbir devre olmamisti... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|