Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özge deniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 159
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özge deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 19 May 2015 Saat 15:32
Merhaba doktor bey...

Oğlum 5 yaşında. Bugün sabahtan beri kulağı çok ağrıyor. Sabah burnuna illadin damlattım. Çok ağrıdığı için dolven verdim. Dolven verince geçti. 4 saat oldu ve yine kulağı çok ağrımaya başladı. Ben de 6 saat dolmadığı için calpol verdim. Fakat calpol ağrıyı hiç geçirmedi. Çok ağrıdığını söylüyor ve yerinde duramıyor.
Benim de elimden birşey gelmiyor. Akşam olmasını bekliyorum illadini damlatmak için. Acaba bactrim de vermem gerekir mi. Sabahtan beri ateş düşürücü verdiğim için şu an ateşinin olup olmadığını da bilemiyorum. Siz eski bir mesajınızda kulak ağrısı varsa bactrim de kullanın demişsiniz ama dediğim gibi ateş ateşi var mı bilemiyorum.

Ben bu ağrıya ne yapacağımı bilemiyorum. Bu saydıklarımdan başka yapabileceğim birşey var mı. Teşekkürler...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özge deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2015 Saat 16:58
şimdi kulağından ateşini ölçtüm. Calpolü vereli neredeyse 3 saat oldu. Etkisi geçmek üzere sanırım. Zaten ağrıya hiçbir etkisi olmadı. Boşa vermişim. Ateşi 37.9 kulaktan. Acaba bactrim başlamam gerekir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2015 Saat 18:52
Ates dusuruculerle ugrasmayin, agri devam ederse; ILAVE DOZ, Iliadin damla kullanin.. Bactrim baslayin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özge deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2015 Saat 19:21
Doktor bey oğlum 5 yaşında olduğu için bactrimi 1.5 ölçek verdim. Sizin eski bir mesajınızda öyle gördüm.
Günde 2 defa 1.5 ölçek vereceğim doğru mu. 5 gün mü vereceğim iyileşse de devam mı edeceğim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 08:00
Dogrudur, kilosu yazili olmadigindan, en alt seviyeden vermistim, 2x1.5 verebilirsiniz.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özge deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2015 Saat 21:19
Merhaba doktor bey.

Bactrimi 5 gün illadini 3 gün kullandım. Çok şükür ağrı sorunumuz geçti. Hatta bactrim verdiğimin ertesi günü ağrı bitmişti. Ama ben yine de 5 gün devam ettim.

Şimdi de kulağım tıkanıyor diyor. Kendisi parmağını az birşey kulağına sokuyor açıldığını söylüyor. Sonra tekrar tıkandı diyor ve tıkanınca da çok sıkılıp huzursuzlanıyor. Ben kir de göremedim kulağında. Acaba bu tıkanmanın geçen günlerde olan kulak ağrısıyla bir ilgisi olabilir mi?

Teşekkürler...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 07:42
Hadise; Oztaki borusunun, tam acik olmamasi ile ilgilidir.. Bir; 3 gunluk Iliadin daha kullanin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özge deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 18:21
Teşekkürler doktor bey
Şu anda tıkanan kulağı geçenlerde ağrıyan kulağı değil diğer kulağı.
Yine de geçen seferki rahatsızlığından etkilendiği için tıkanıyor acaba. Ben size tıkanan kulağının geçen sefer ağrıyan kulak olduğunu yukarıda yazmamışım Yine de illadin kullanalım mı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.