Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak agrisi
    Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 20:03
Hocam iyi aksamlar.dun aksam oglum kulagim agriyo dedi ve biraz huzursuz
bir sekilde uyudu.iki gundur de hafif bir oksuruk hapsirik burin tikanikligi var.ara ara da ses kisikligi 
oluyo.bugun dr a goturdum.kulak zarinda kizariklik var dedi.biraz da bronslara iniyo gibi dedi hiriltili oksurdugu 
icin galiba.ve su ilaclari verdi.daha dogrusu bir poset ilacla eve dondum.
amoklavin 600mg, dolven, allerset surup ve mometix AQ.halsizlik falan yok genel durumu iyi.
bu ilaclari kullansammi ne yapacagimi sasirdim.siz ne onerirsiniz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 20:25
Hepsi; cope!!!
Sadece; kulak agrisi olursa; Iliadin damla; gunde2x2'ser damla sirt ustu yatar vaziyette, 3 gun damlatin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 00:20
Hocam oksuruk icin ne yapmam lazims biraz hiriltili oksuriyo.
bi de hocam illiadin damlattim burnuna iki saat sonra burnu kanadi 
Acaba damla ile mi alakali
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 07:48
Bazen olabilyor, onemli degil. Bu yuzden; Iliadin'i zirt-pirt kullanmayin diyorum. Ancak; kulak agrisi oldugunda kullanin..
Oksuruk icin; Limonlu bal verin. Eski mailleri hicmi okumadiniz??
Yukarı Dön
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 19:55
Hocam tekrar rahatsiz ediyorum sizi kusura bakmayin
kulak agrisi ve bogazda kizariklik sikayetimiz vardi size yazmistim.hicam o dr un verdigi hicbir ilaci kullabmadim
sizin dediklerinizi yaptim cok sukur kulagin agrisi hecti fakat oksurik burun tikanikligi hala drbam ediyo
bi de 2 gundur ateslendi.en fazla 38.3 oldu.daha dabustube ciksaydi ates düşürücü verecektim ama vermedim.
bu sabahta anne yutarken bogazim aciyo dedi baktim iki tarafi da baya kizarmis daha da yayilmis kizariklik
bogazindaki.baya bi huzursuz.ne yapsam hocam cok sasirdim.antibiyotiklik bir durm varmi acaba simdiden tesekkur ederim iiki varsini
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 00:36
Griplerin; oksuruk ve nezle halleri, en az 2-3 hafta surer.
Bogaz adrisinin olmasi; H3N2 gribi oldugunu gosteriyor. 2-3 hafta daha surecek. Aynen devam. Agri fazla olursa; Tantum Verde Sprey kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.