|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 20:03 |
Hocam iyi aksamlar.dun aksam oglum kulagim agriyo dedi ve biraz huzursuz
bir sekilde uyudu.iki gundur de hafif bir oksuruk hapsirik burin tikanikligi var.ara ara da ses kisikligi oluyo.bugun dr a goturdum.kulak zarinda kizariklik var dedi.biraz da bronslara iniyo gibi dedi hiriltili oksurdugu icin galiba.ve su ilaclari verdi.daha dogrusu bir poset ilacla eve dondum. amoklavin 600mg, dolven, allerset surup ve mometix AQ.halsizlik falan yok genel durumu iyi. bu ilaclari kullansammi ne yapacagimi sasirdim.siz ne onerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi; cope!!!
Sadece; kulak agrisi olursa; Iliadin damla; gunde2x2'ser damla sirt ustu yatar vaziyette, 3 gun damlatin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oksuruk icin ne yapmam lazims biraz hiriltili oksuriyo.
bi de hocam illiadin damlattim burnuna iki saat sonra burnu kanadi Acaba damla ile mi alakali
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazen olabilyor, onemli degil. Bu yuzden; Iliadin'i zirt-pirt kullanmayin diyorum. Ancak; kulak agrisi oldugunda kullanin..
Oksuruk icin; Limonlu bal verin. Eski mailleri hicmi okumadiniz?? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar rahatsiz ediyorum sizi kusura bakmayin
kulak agrisi ve bogazda kizariklik sikayetimiz vardi size yazmistim.hicam o dr un verdigi hicbir ilaci kullabmadim sizin dediklerinizi yaptim cok sukur kulagin agrisi hecti fakat oksurik burun tikanikligi hala drbam ediyo bi de 2 gundur ateslendi.en fazla 38.3 oldu.daha dabustube ciksaydi ates düşürücü verecektim ama vermedim. bu sabahta anne yutarken bogazim aciyo dedi baktim iki tarafi da baya kizarmis daha da yayilmis kizariklik bogazindaki.baya bi huzursuz.ne yapsam hocam cok sasirdim.antibiyotiklik bir durm varmi acaba simdiden tesekkur ederim iiki varsini
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Griplerin; oksuruk ve nezle halleri, en az 2-3 hafta surer.
Bogaz adrisinin olmasi; H3N2 gribi oldugunu gosteriyor. 2-3 hafta daha surecek. Aynen devam. Agri fazla olursa; Tantum Verde Sprey kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|