|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 659 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2021 Saat 10:22 |
Hocam oğlum 13 yaşında daha önce de size havuz sonrası kulak hassasiyetinden bahsetmiştim.4 gün önce tatile geldik ilk gün kulağım ağrıyor dedi gece çok şiddetlendi.Ağrı kesici verdik ertesi gün de çok ağrısı oldu acile götürdük dış kulak enfeksiyonu dedi onadron ve siprogut verdi.Gece ağrısı çok daha arttı ertesi gün özel hastaneye götürdük orta kulak iltihabı çok dazla dedi.Ağrısı için orada damla yaptılar ayrıca macrol 500 lük ve passear verdi.Damlayı yapıyoruz sipragut ile birlikte ama antibiyotik konusunda kararsızız.Hala kulağım ağrıyor tıkalı gibi diyor.Ne yapalım antibiyotik kullansın mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç mi yazılarımı okumadınız???
HEMEN, verilen bütün o saçma sapan ilaçları kesin! İliadin DAMLA (Sprey olmaz).. Alın ve 5 gün, günde:2x2'şer damla her iki BURUN deliklerine damlatın. Damla yaparken sırt üstü yatırın ve her bir tarafa damlattıktan sonra başını o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekletin. SAKIN ağrılı bir kulağa damla yapmayın!!! Ağrıyan bir kulağa damla verenler SAHTEKARLARDIR!! Orta kulak iltihaplarında kasten böyle işe yaramaz ilaçlar yanında kulak damlası verilir. Kulak damlaları ile kulak zarı yumuşar ve delinir. Orta kulakta basınç yapan sıvı bu yolla akınca anında ağrı geçer ama kulak zarı delinmiştir ve hele bu dönemde kulağa damla damlatılınca, dış kulaktaki bütün pislikler ve mikroplar Orta kulak böluğuna girerler. İşte facia da bundan sonra başlar. Devamlı Orta kulak iltihapları oluşur, asla doktorlardan çıkamazsınız, Orta kulaktaki üç küçük kemik iltihap sonucu erir, işitme kaybı olur, sonunda, "Mikroşirürşi" ile suni kulak zarı yapma ameliyatları gerekir. SAKIN, SAKIN, ne antibiyotik, ne de kulak damlarını asla kullanmayın. Sadece İliadin damla yeterlidir. Verilen her türlü Antibiyotik; kan ve damarlarla, Orta Kulak boşluğunun duvarlarına kadar gelir ama boşluktaki sıvıda olan bakterilere asla etkili olamaz. Bir de boşu boşuna, yararlı "Probiyotik" bakterilerinizi de yok etmiş olursunuz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ağu 2021 Saat 11:24 |
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 659 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam işin içinde çocuklar olunca çok endişeleniyoruz.Aslında yazılarınızı her gün okuyorum ama yinede acaba bizimki farklı bir durum olabilir mi diye endişe ediyoruz ve soruyoruz.Kusura bakmayın aynı şeyler tekrarlattırdığımız için.Ben size yazmadan önce eşim kbb den randevu almış çocuk duymuyorum falan deyince sizin cevap gelmeden de doktora götürdük kameradan enfeksiyon görünüyor neden verlen antibiyotik kullanmadınız dedi bu yaşına kadar neredeyse hiç kullanmadık doktorumuzun tavsiyeler ile atlattık dedim.Kullanmanız şart yoksa geçmez dedi ben de aynı antibiyotiği kullanıyorum sinüzit için zararlı olsa ben kullanmam dedi.İşitme testi falan yapıldı sağ kulak diğerine göre biraz düşük çıktı.İlerler de işitmesi azalır mı diye korktuk.Kullanmayalım değil mi antibiyotiği?
Diğer merak ettiğimiz enfeksiyon çok olsa ateş çıkmaz mıydı? Havuzdan mikrop kapmış olabilir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski yazdıklarımı okuyun. 13 seneden beri anlatıyorum!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|