|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2021 Saat 09:01 |
Hocam 5 yaşında oğlum var burda sizinle büyüttüm resmen 1 yaşında geniz eti teşhisi kondugunda Dr ameliyat şart dediğinde sizi buldum ve çokça yazdım sordum kulak enfeksiyonu sık geçiren bir bebekti biz her defasında Dr verdiği için antibiyotik ve kulak damlaları kullanıyorduk sizi tanıdıktan sonra illiadin ile tanıştık ve en son kulak enfeksiyonunda sizin de tavsiyeniz le onu kullanarak bitirmiştik 2 buçuk yaşında. O zamandan beri hiç yaşamadığımız kulak ağrısı dun geri geldi Dr a götürdük aynı şey kulak kızarıklık enfeksiyona çevirmesin diye antibiyotik. Ateş ilk gün vardi 38.2. Illiadin aklıma geldi aldık ama nasil kullanacağımizi unutmuşuz hocam. 5 yas cocuk için nasıl kullanalım. Burun tıkanıklığı vardi sanirim o çevirdi kulak ağrısına simdi burnu da tıkalı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 gun, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine, sirt ustu yatar durumda damlatin ve her bir tarafa
damlattiktan sonra, basini o tarafa cevrip, 1-2 dakika bekletin.. SAKIN Turk doktorlarinin verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Kullananlarin tamaminda Kulak hadisesi kroniklesir ve ameliyata kadar gider. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|