|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lindi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2023 Saat 14:57 |
Kadir Bey merhaba,
Kızım 8,5 yaşında, son 2 haftadır burnu akıyordu ve geceleri burnu tıkanıyordu. Gece nefes alamıyorum diye birkaç kez uyanıyordu, burnuna su çektirip temizliyorduk, gece yatmadan iliadin damlatıyorduk. İliadini her gece ve sabah düzenli damlatmadık, bu hafta da eşim iliadin sprey almış daha iyi açıyor diye tıkalı deyince bunu sıkıyorlardı. Dün öğlen kulağı ağrımaya başladı , 6 saat arayla 2 kez 10 mg kadar Ibufen şurup verdim, ateşi yok, o biraz rahatlattı ama hala az da olsa ağrıyor diyor. Bugün okula göndermedim. Sizin ist’da önerdiğiniz Kbb prof şehitoğlu’na götürdüm. Kulağın biri iyi, ağrıyan kulağın içindeyse nokta nokta beyazlıklar var, dr orta kulak iltihabı başlangıcı dedi, augmentin 600 es şurup verdi. En son 1,5 yaşındayken sizi keşfetmeden önce orta kulak iltihabı dendiğinde antibiyotik içirmiştik, o zamandan beri hiç antibiyotik vermedim ama şimdi orta kulak iltihabı deyince ne yapsak bilemedim. İçirmeden iliadin e devam etsek, ağrı olunca ibufen şurupla idare etsek olur mu? Antibiyotik bu durumda şart mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118702 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"iliadin sprey almış daha iyi açıyor diye"
Dogru, burunu acar AMA, geriye gidemedigi icin, Oztaki borusuna gidemez ve kulak agrilarinda etkili olmaz!! 5gun Iliadin damla kullanin. Anlattigim sekilde damlatin. Antibiyotik; ates yoksa gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|