|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2017 Saat 00:29 |
Mrb.kadir bey.19 aylık oğluma dün gece 5 yaşındaki kızım kulağına eşarp mıknatısi takmış ve ben malesef butun gece farketmedim sabah uyandiginda hemen çıkardık ama kulak memesi sertleşip sisti. Eski maillerde küpe şişliği için sorulduğunda dr a gösterin icinin bosaltilmasi gerekli olabilir demissiniz.acil deki dr a çıkarmadım ama ptesi gününu beklemenin bir sakıncası olabilir mi.enfeksiyondan dolayı mi şişlik yoksa bütün gece baskı altında kaldığı için mi.gecmesi için merhem kullansak faydalı olur mu.yoksa tendirdiyot mu sürelim .cok teşekkürler şimdiden.
Düzenleyen reyyan_melek - 24 Ara 2017 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; kolonya surun.. 1-2 gunde duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|