|
Kulak tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze Ç ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2021 Saat 15:07 |
Kadir Bey merhaba 30 yasındayım arkadasımın tavsiyesi üzerine üye oldum. İki hafta önce grip oldum. Kullandığım ilaçlar agumentin, levopront fort şurup, ibicold c tablet, theraflu. Kullandım hiçbir faydası olmadı öksürüğüm devam ediyor. Sonrasında kulaklarım çok tıkandı. Kulaklarım çok tıkalı duyamıyorum bu sebeple işe de gidemiyorum.Acile gittim ve iki doktor orta kulak iltihabı dedi, aile hekimi iltihap göremediğini belirtti. Acilin verdiği ilaçlar da bunlar: onadron simple göz kulak damlası, siprogut kulak damlası, mucovit c verildi. Kulak damlalarını 3 gün boyunca kullandım hiçbir faydasını göremedim. Her iki kulağım da tıkalı duyamıyorum. Kulaklarımın tekrar açılması için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aile Hekimi haric, digerleri super SAHTEKAR!:
1- Levopront: Oksuruk keser!, hastalik Akcigerlere iner! Ibicold c : Oksuruk keser, hastalik akcigerlere iner. Theraflu : Oksuruk keser ve akinti koyulastirir. Hastalik akcigerlere iner ve akinti koyulsina, Orta Kulak Iltihabi ve Sinuzitler olusur. Sizde; simdilik sadec Oztaki borusu kapanmis. Bu ilaclar; "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclaridir. Aynen tarif ettiginiz gibi, Kulak ve Sinuzit problemleri olur. Allahtan, sizde Akciger problemleri yapmamis! HICBIRINI, HICBIR ZAMAN KULLANMAYIN... 2- Sakin kulaginiza HICBIR damlayi damlatmayin..Sadece; Iliadin damla, gunde:2X4 damla, 5 gun burun deliklerine damlatin.. Sirt ustu yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, 1-2 dakika bekletin. Damla yaparsaniz, kulak zarinin delinmesini kolaylastirirsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2021 Saat 21:28 |
|
![]() |
|
Gamze Ç ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Vakit ayırıp cevap verdınız çok mutlu oldum . Son birşey sormak istiyorum kullanım şekline 2*4 yazmışsınız günde 2 kez her birine 2 şer damlamı ? 4 kez 2 şer damlamı hocam .
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iki kere; 4'er damla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|