hocam merhabalar,
kizim 8 yasinda ve simdiye kadar bir kere 3 yasinda iken kulagindan iltihap cekildi ve iki kere olmak uzere 5 ve 7yasinda kulagina tup takildi. kulagi problemli oldugu icin ozellikle dikkat ediyoruz kisin cok fazla hastalanmiyor fakat birden bire isitme kaybi oluyor ve dedigim gibi iki kere bu problemi yasayarak kulagina tup takildi. Artik ameliyat ettirmek istemiyoruz ama tabi insan kime guveneceginide bilemiyor acikcasi. 3 gun once kizimin kulagi kanamaya basladi ve sehir disinda oldugumuz icin once ameliyat eden doktorunu aradik ve endiselenmemizi ve siprogut damla ile bir antibiyotik vermemizi soyledi. damlalari damlatirken kulak kanamaya devam ediyordu neyseki dun sona erdi. bugun istanbula donduk ve doktorundan randevu aldik fakat bu seferde diger kulagi kanamaya basladi...dedigim gibi randevu aldik fakat gitmeden once internette biraz arastirma yaparken sizin verdiginiz cevaplara rastladim ve bazi hastalarinizi ameliyata gerek kalmadan iyilestirdiginizi gordum. o yuzden sizede danismak istedim. Bu arada son ameliyatinda kizimin geniz eti ve bademcikleride alindi.
Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.
Saygilarimla,
Asli Tezcan