|
kulak zarı çökmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2019 Saat 14:39 |
merhaba hocam oğlum 4 yaşında az duyma şikayeti ile kbb götürdüm kulak zarın çökme olduğunu söyledi ayrıca geniz eti varmış alarjisi onu tetiklemiş ki oğlumun şimdiye kadar hiç bir alarjisi olmadı onun hariçinde şiddetli öksürüğü vardı çocuk doktoruna yönlendirdi oda bronşit dedi kbb doktoru ONCEAIR ve ALERSET verdi çocuk doktoru MACROL,ERDOSTİN,AFERİN Bbuhur makinası için VENTOLİN FLİXAİR ver bu ilaçlar çok ağır gelmez mı röntgen çektiler kan tahlili yapmadılar ateş halsizlik yok sizin öneriniz nedir
|
|
![]() |
|
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bronşiti sizin yöntemleriniz atlatabilirim ama kulak zarı çökmesini düzeltmek için bu kadar ilaca gerek var mı lütfen yardımcı olun oğlumun duyması az her söylediğim seyi tekrar ettiriyor amlamadım bir daha söyle diye iştme kaybı gribe bağlı olabilir mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"..... kulak zarı çökmesini düzeltmek icin …" Inandiniz mi??? Boyle bir sey olsa, cocuk, agridan yeri-gogu yikar. ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Tam bir sarlatan, size, "Sahtekarligin 3 Safhasini" uygulamak istiyor. Uzak durun. sadece, grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
merhaba hocam çok teşekkür ederim sayenizde bu kadar ilacı vermekten kurtuldum iyiki sizi dinlemişin 3 gün sonra farklı bir doktora götürdüm doktor çiğerlerinin temiz olduğunu kulağında da sadece çok az kızarıklık olduğunu çok ağrı olmadikça ilaça gerek olmadığı söyledi illadin bugün 5 gün oldu 7 güne tamamlamalımıyım yoksa ara mı vermeliyim
|
|
![]() |
|
birde hocam malum çocuklara çekilen akçiğer flimleri röntgenler zarar veriri mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'i en uzun 5 gun kullanin.. Akciger filmleri, SAYI ve SIKLIGI arttikca, zararli olma ihtimali de artar.
|
|
![]() |
|
merhaba hocam geçmiş bayramınız kutlu olsun daha önce size yazmıştım dediğiniz gibi hiç bir ilacı kullanmadım sizin dediklerinizi uyguladım bronşit diye birşey kalmadı çok teşşekkür ederim kontrole gittik lakin basınç testinden yine geçemedik doktor alerjisi var geniz eti büyük kulağa baskı yapıyor tedavi olmazsa ileride astıma çevirir dedi doğru olabilir mi geniz etinin sayenizde bir lenf bezi olduğunu biliyorum antikorlar gelişince küçülecek eminim şuan kulağında herhangi bir ağrı yok bu baskıyı azaltmak için illadini tekrar başlamalımıyım yoksa serum fiz. ve cold mix devam etmeliyim
birde hocam babamız görmüş oğlum oyun oynarken deniz yatağını şişirilen pompoyla kulağına baskı uygulamış kullağına herhangi bir hasar verir mi ağrı olmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- ".. lakin basınç testinden yine geçemedik.." Hiçbir zaman geçemezsiniz.. Taaa ki, ameliyat olana
kadar. Ağzınızla kuş tutsanız, gene geçemezsiniz. Niyet başka!! 2- ".. tedavi edilmezse astıma çevirir dedi" Sadece bu lafı bile bu aşşağılık sahtekarın esas niyetini göstermeye yeterlidir. Sakın o "baskı" saçmalığına inanmayın.. Olsa ağrı olurdu.. Değil İliadin, Serum fiz bile gerekmez.. Bunlar böyle pustlar.. 3- O pompayı kendi kulağınızda bir deneyin bakalım, hiç agrı/sızı hissetmeden kulağınıza bir zarar verebilecekmisiniz?? O doktor müsvettesi sizi gözüne kestirmiş. İllaki ameliyat edecek.. Siz razı olana kadar devamlı kulak zarı, kızarık diyecek, çökük diyecek taaa ki, siz bıkana kadar.. Gitmeyin bu sahtekara. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|