Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2015 Saat 20:55
Kadir hocam 6,5yaşındaki oğlum duyma problemiyle bugün doktora gittik kulakta su zarda çökme geniz eti var dedi basınç testi 256 çıktı çok yüksek dedi ameliyat ve tüp takmalıyız dedi .bu konudaki mailleri okudum ameliyata karşı olduğunuzu biliyorum fakat doktorun söyledikleri Kafamı karıştırdı gelişim geriliği ağız Çene bozukluğu yapar geniz eti dedi .oğlumdada konuşma problemi var bazı harfleri düzgün söyleyemiyor ve terapiye gidiyor burundan Konuşuyor devamlı terapi doktoru algılamada problem var kulakta bişeymi var baktırın Demişti.oğlum 1.sınıfta ve başarılı bir öğrenci problem olsa okulda sorun olur.bunun dışında hasta olduğunda geceleri zor nefes alma ve tıkanma oluyor ama yazın rahat sıkıntı yok .bütün bunlar ameliyat olmamızı gerektirirmi ben şahsen hiç istemiyorum ama burundan konuşması düşündürüyor.doktor 9yaşında küçülür ama 2 sene daha geri dönülmez zarar verir diyor kafam karıştı ne yapmalıyım
Yukarı Dön
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2015 Saat 00:18
Hocam oğlum uyuyor şuan aşırı horlama uyku apneside var arada.yemek yemeside sorun yutma problemi var konuşması boğuk şekilde size durumunu tam anlatmak istiyorum doğru karar için burundan nefes alamayınca biz bile uyuyamıyoruz ertesi gün yorgun kalkıyoruz .oğlumda birde kunduracı göğsü var spora gidiyor hep ben geride kalıyorum yoruluyorum anne diyor mesela bazı harfleri n gibi söylerken burnumdan söyleyemiyorum diyor.üzülüyorum bende ama ameliyattanda korkuyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118987
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2015 Saat 01:49
Uyku apnesi YOK!!!! Ara ara nefes tutmasi vardir..
Bu konudaki mail ve Alt Forum yazilarini okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.