|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2023 Saat 13:19 |
Hocam merhaba .
Resimde gösterdiğim bölgede sağda kulak önünde bir şişme ve sağ tarafımda yemek yediğimde kramp tarzı ağrı söz konusu bastırdığınızda acıda var hafif kulak boyun ağrısıda ağzınızı açtığınızda ağrı vr şişlik daha belirgin.kbb gittiğimde ödem yapmış olabileceği veya diş sıkması sonucu şişlik olabilecepi 1 haftaya kendi kendine inmezse antibiyotik deneneceği o da olmazsa ileri tetkikler yapılması gerekeceği söylendi . Hocam ben de tahlillere göre sjögren sendromu var bu romatizmal mi bilemiyorum ciddi birşey mi onuda bilmiyorum romatizma teşhisi doğru mu onuda artık bilmiyorum .siz neden olduğunu düşünüyorsunuz acaba ? Yardım ederseniz çok mutlu olurum .teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sjögren Sedromu:
- Parotis bezinde büyüme (sizde yanaklarda, gözle görülür bir şişlik varmı? ) - Kronik ve pek çok eklemi tutan Artritler. - Göz, Burun, Ağız ve vajen de kuruluklar olur! Sizde bunların tamamı varmı? Cene ekleminde bir hasar olabilir. Ağzınızı aşırı açıp, Ayva, Elma gibi sert bir şey ısırdığınızda da olur. |
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sızlama var yemek yediğimde o tarafta kramp tarzı ağrılar var o tarafla yiyrmiyorum ağzımı açtığımda şişlik elle kontrolde daha belirgin ama yüzeysel aşırı bie büyüme görünmüyor çenemde simetri bozukluğu var zaten alt çenem önde. göz doktoruna göz yaşı testi yaptırdım fakat henüz azalma yokmuş. Vajinal bir kuruluk farketmedim.lupus olabilir dediler ondada elimde yüzümde öyle görünen lekeler yok . Tek problemim diz kol el kalça gibi eklemlerimin ağır iş yapmada dahil ve ara ara kendi kendine işlevini yitirmesi. Örneğin kolum tutulduğunda omzumu döndürüp oynatabiliyorum fakat kolumu yukarı kaldıramıyorum yüzeysel bir kızarma ve şişme görüntüsüde hiç olmuyor o yüzden herkes bilemiyorum diyip beni geçiştiriyor. Ne gapacağımı şaşırdım artık.yazı uzun oldu kusura bakmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|