|
Kulakta dolgunluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2023 Saat 18:15 |
Hocam 1 2 gün önce sanki yutkunurken hafif bi boğazımda acıma vsr gibiydi ama çok hafifti önrmsemedim. Yutkunurken böyle kulağıma doğru giden bir his vardı ama kendiliğinden geçti başka bir rahatsızlığım da yoktu. Bugün sabahtan bi kulak dolgunluğum var, yanımda birisi bağırdığında da çınlama gibi oluyor. Duymamda azalma yok. Çocukluğum dahil hiçbir zaman kulak ağrısı çekmemişimdir ilk. Defa böyle başıma geliyor. Akıntı yok ama kulak çöpüyle temizledim biraz kir vardı. İliadin tedavinizi uygulayabilir miyim ne olabilir? Ev çok kalabalık çoluk çocuk kimse hasta değil o yüzden garibime gitti hafif ayaktan gribal enfeksiyon geçirmemişsem de kulak kiri ya fa başka bir durum mu acaba dedim. Kulağa gliserin damlatarak temizlemeyi öneriyor musunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Görmeden bilemem. Bir KBB doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten dün resmi tatildi gidemedim kbb ye. Valsalva manevrası diye bişi gördüm birkaç kez denedim sol taraftaydı dolgunluk hissi o hareketi yapınca az rahatlamıştı. Bu sabah uyandığımda da gayet normalim çok şükür
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|