|
Kulakta Kabuklanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2018 Saat 23:28 |
Dr Bey kızım 11 aylık 2 aydır fark ediyorum kulağının arkasında yara gibi kabuklanma oluyor , her banyoda temizleyip sonrasında nemlendiriciyle nemlendiriyorum ama ertesi güne sonuç aynı oluyor ne yapmalıyım ? Neden böyle olabilir ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hipokort krem, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Bey peki bu bir tür mantar çeşidi midir neden olur ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yasta bu sekil mantar OLMAZ... Muhtemelen, banyo sonunda sabun kaldi ve kurudu, onun tahrisi..
|
|
![]() |
|
Dr Bey çok teşekkürler önerdiğiniz kremle kabuklanma geçti fakat kızım 1 yaşında bu zamana kadar ocean400 ml 1 damla dvit verdim yazın bolca güneşlendik fakat yürümeye başlayınca bacakları biraz açık parantez şeklinde yamuk geliyor bize doğru anlattım umarım ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
www.yollayap.com dan ayakta, hazirol seklinde (bacaklari ciplak) bir resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr Bey yollayap tan olmadı böyle olmuş mu ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|