|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inciboncukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2017 Saat 15:43 |
Merhaba, bu mesajı bir teşekkür ve bizimle aynı durumu yaşayanlar için yazıyorum. Dolayısıyla bu bir soru değil. Büyük oğlum yaklaşık 1,5 yaşından 5-6 yaşlarına kadar kulakta sıvı birikimi nedeniyle defalarca antibiyotik tedavisi gördü. Yazın hiç yaşamadığımız sorun ekim kasım aylarında başlıyor mayıs Haziran’a kadar sürüyordu. Sürekli işitme testi yapılıyor, gittiğimiz tüm doktorlar kulağa tüp takılmasını öneriyordu. Ta Ankara’ya profesöre götürdüm o da hemen ameliyat dedi. En sonunda bu forumu ve dolayısıyla Kadir Tuğcu hocamızı keşfettim. Onun yazılarını okuyunca bunun tamamen mekanik bir sorun olduğunu anladım. İliadin damlaya başladım, yaşı da büyümüştü her gripte mutlaka iliadini 3 gün kullandım. Sorun kalmadı, yaş büyüyünce sinüzit olmaya başladı, onun için de iliadin kullandım sinüziti de engelledi. Şimdi küçük oğlumun geçirdiği grip sonrası duymadığını farkettim. İliadin damlayı 3 gün kullanıp 1 gün ara gererek 3 gün daha şeklinde toplamda 3 tur kullandım. Duymaya başladı. Hocamıza tekrar teşekkür ederim umarım faydalı olur. Sevgi ve sağlıkla kalın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ozel doktorluk yapmaya basladigim, '82'den beri hicbir hastam, bu sebeplerle antibiyotik kullanmadi, hicbir hastami da; "Geniz eti, bademcik ameliyatlarina" gondermedim... Zaten, dunya da bir tek Turk doktorlari Orta Kulak hadiselerine ve Sinuzitlere Antibiyotik verirler... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2017 Saat 19:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|