|
Kulakta Sıvı Var Antibiyotiksiz Geçmez Annesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulcin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 16:29 |
Merhaba hocam Öncelikle bu ortamda bizlere biliminizden ve bilgilerinizden
faydalanma fırsatı verdiğiniz için emeği geçen herkese teşekkürlerimi
iletiyorum. Oğlum Ali Deniz 4,5 yaşında ve bu yıl kreşe başladı.
Malumunuz haftalarımız ateşle, halsizlikle burun akıntısıyla geçiyor. Bir iki
hastalık sonrası gribe bağlı işitmesinde azalma olduğunu fark ettim ancak grip
sonrası diye izledim ve zamanla işitme normale döndü. Bu sefer işitme kaybı evde
bağırarak konuşma boyutuna geldiği için KBB doktoruna götürdüm. Kulakta sıvı
var antibiyotiksiz geçmez annesi dedi oradan hızla uzaklaştım. Başka bir KBB
doktoruna gittim evet sıvı birikmesi var ancak bir test yapalım dedi basınç
testi yaptı. Right Left Ear Volume 0,69 ml Ear Volume 0,58 ml Compliance 0,02 ml Compliance 0.03 ml Pressure -83daPa Pressure 124daPa Gradient 270 daPa Gradient 162 daPa
Sonrasında da teşhis olarak alerjik rinit ilaçlarımız Rısonel
%0,05 burundan ve Levmont 2,5 MG/4MG çiğneme tableti reçete edildi. İlaçları
size danışmadan almadım. Kitabınızın 261. Sayfasındaki bölümü okudum ağrımız vs
olmadı hiç. ilaçların içeriğini bilemiyorum sizce bu ilaçları ya da sizin önerdiklerinizden
birini almalımıyım. Yoksa biraz triflo, balon üfleme çalıştırıp beklememimi
önerirsiniz. Saygılarımla. |
|
GGA
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ilaclarin tekini bile kullanmayin!!
Kulakta agri veya agir isitme olursa SADECE Iliadin damla yeterlidir/ Size kasten bu hicbir ise yaramayan (sozum ona) isitme testi diye, Timpanometri'yi yutturuyorlar! Bu test sadece, kulak zarinin titresim yapip yapmadigini olcer! Sizleri boyle boye dolandiriyorlar! Bunlarla sizleri kandirip; ilk bastan "Sahte" iyilik hali yaratacak ilaclari veriyorlar! Ondan sonra da sizi, ilaclardan biktirip (sanki baska cozumu yokmus gibi): "-Buyurun ameliyata!" diyecekler! Varsa bir sikayeti dediklerimi uygulayin. Ne bir zarari olur, ne de bir masrafi olur!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|