|
Kulakta sıvı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcugöksel
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Burcugöksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulakta sıvıGönderim Zamanı: 14 Kas 2021 Saat 12:56 |
|
Hocam öncelikle bütün yazılarınızı okudum ama oğlumun 4,5 yaş kulağında sıvı birikmiş önce yapılan basınç testinde tip b 10 gün sonra gene tip b çıktı bu aşamada hiç ağrısı olmadı zyrtec ve nazobec kullanıyoruz ama çok sık geniz akıntısı burun tıkanıklığı orta kukak iltihabı olurdu. Ameliyat tan bahsedildi illadin damla ağrısı yokken de kullanmalımıyım. Ve bu arada bariz işitme sıkıntısı var he he diyip soruları tekrarlatıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2021 Saat 19:21 |
|
Agri olmadigi surece; soylenenlerin ve yapilanlarin TAMAMI SAHTEKARLIKTIR!
Bu assagilik sahtekarlar da zaten, o yuzden hicbir faydasi olmayan, hatta daha kotu yapan ilaclari kasten veriyorlar ki, siz de ilaclardan bikip, kolaylikla ameliyata razi olasiniz. Bunlar boyle pustlar.. SAKIN bu sahtekarlarin, cocukta hic agri bile yok iken dedikleri; "kulakta kizariklik var" veya " Kulakta sivi var" sahtekarliklarina kanmayin. O "Basinc Testleri de" sahtekarligin bir parcasi. HER Gripli hastada , bu basinc degerleri bu sekilde cikar ve hicbir onemleri yoktur. Forum ilk sayfasinda: "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. VE bu sahtekarlardan uzak durun. Meslek hayatim boyunca hicbir hastami ameliyat icin KBB ye gondermedim, hepsi sadece Iliadin kullanarak iyilestiler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|